Van itt olyan anyuka akinek a babája eleinte kicsit husi volt aztán mire felnőtt vékony lett?
9 hónaposan 1 kg???
Egyébként meg sok túltáplált gyerek van, ami egyértelműen káros és megterhelő. Sokan, mire iskolába mennek, normál súlyúak lesznek, de elsősorban már a hozzátáplálás megkezdésétől oda kéne jobban figyelni. Ronda is egy kövér gyerek, egyáltalán nem cuki, vagy aranyos. Később pedig állandó gúnyolódás tárgya. Kár ennek kitenni egy gyereket, mert a szülő kényszert érez mindig tömni étellel.
Szia! Én is husis baba voltam, oviskoromban átlagos testalkatom volt, mire iskolába mentem nagyon vékonyka lettem. Ez tartott kb. 14 éves koromig (emelett jó étvágyam volt, sokat ettem)
Most 19 éves vagyok,163 centi és 50 kg :)
Szia!
Látom,már elég régi a kérdés, lehet már nem is aktuális, de azért hátha kell a megnyugtatás.Nálunk én voltam hegyomlás babának.Ruha nélkül se látszott, hogy kisfiú vagyok vagy kislány, akkora sonkáim voltak, hogy mindent eltakart(nem túlzás.)
Ovira már teljesen átlagos voltam és az elsős osztályképeken már ott ült egy partvisnyél a gyerekek között:)A tesóm ugyanolyan gebe lett(babának nálam vékonyabb volt, de azért husis.)Teljesen egészségesek voltunk, mégis felnőtt korunkig hallgattuk, hogy jaj, szegények, biztos anorexia...:)
Szóval csak azt akarom mondani,semmi nem dőlt el.Egyáltalán nem törvényszerű, hogy a husis baba úgy is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!