Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig kell babavizet adni a...

Meddig kell babavizet adni a gyerekeknek? Ha lehet másfajtát, milyet vegyek, mit ne tartalmazzon?

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 20:02
1 2
 11/13 ssj2baki válasza:
Én 2 éves koráig Jana babavizet vettem Neki, hiszen Rá vigyázok a legjobban a világon! Ha már vizet veszek Neki, akkor legyen az a legjobb, hiszen az a víz a leg optimálisabb a fejlődő kis szervezetének! Lehet hogy drágább mint a többi, de ő minden pénzt megér nekem. Ebben egyensúlyban vannak az ásványi anyagok.
2010. júl. 27. 12:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én soha nem adtam babavizet. Mindig a felnőtteknek való ásványvízből adtam szénsav menteset. Most is azt issza, a tápszert is abból csinálok forralás nélkül. Pannon aqva, Szentkirályi, ami épp van. 12 hónapos

2010. júl. 27. 12:36
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. De írtátok, hogy felnőtt ásványvizet iszik a babátok, méghozzá szentkirályit. Abból viszont van babavíz, nem arra gondoltatok? Mert nagy különbség van a kettő között! A babám már kicsi kora óta azt issza, de a babavíz változatát. Mi isszuk a felnőtt változatot. A Jana víztől van jobb, és drágább is, de persze jó azt is, és egyáltalán nem drága.:) A Horvátok csinálják. Mindenki a legjobbat akarja a babájának, ez természetes, és látjátok, mindenki másképp gondolja, hogy mi a jó.
2010. júl. 27. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!