Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Győrben el tudnék valakinek...

Győrben el tudnék valakinek ajándékozni 2 doboz AR-es tápszert?

Figyelt kérdés
Megmaradt 2 doboz (1 doboz Milupa Milumil AR és 1 doboz BEBA AR) original tápszer, nagyon szívesen odaadnám olyan anyukának aki ilyet használ. Mindegyik újszülöttkortól használható. A védőnő és a doktornő sem tudott senkit mondani itt a körzetben(Szabadhegy)akinek kéne, viszont sajnálnám, ha kárba veszne.
2008. nov. 21. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
vidd be a vöröskereszthez,bizti tudnak babás családot,ahol gondot okoz a tápi megvétele...
2008. nov. 21. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a védőnőhöz/gyerekorvos rendelőbe vittem mindig a hasonló dolgokat, oda sok baba jár.
2008. nov. 21. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Jaj, de rendes kismama vagy! Szerintem akit csak tudsz, kerdezd meg, esetleg bolcsibe is megkerdezheted, oda is visznek egesz pici babakat is. Most ez jutott hirtelen eszembe. Mert tenyleg nagyon kar lenne, ha karba veszne.

Tenyleg rendes vagy!

2008. nov. 22. 01:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi csajok a tippeket! Próbálkozom majd a bölcsiben, vagy esetleg a kórházban. Még jó sokáig szavatos mindegyik, addig talán sikerül továbbadni!
2008. nov. 22. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!