Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babakekszet 10 hós kislánynak...

Babakekszet 10 hós kislánynak hogy adtok, összetörve gyümölccsel?

Figyelt kérdés
Most sütök babakekszet, először csak t9rve adjam gyümölccsel mondjuk uzsira? Később rágcsálhatja is?
2008. nov. 21. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Én le szoktam reszelni a kekszet ha gyümölcshöz adom, pl. banánhoz. De ha csak úgy, pl. ha bent vagyunk a városban és hosszúra nyúlik az ügyintézés, vagy ilyesmi van, akkor simán a kezébe adom és elmajszolja. Az én fiamnak egy éves koráig nem volt foga, most jött ki csak az alsó kettő, de fogak nélkül is nagyon szépen el tudta nyammogni a kekszet.
2008. nov. 21. 11:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Leírnád hogy sütöd a babakekszet? Köszi
2008. nov. 21. 12:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Én még nem sütöttem, de amit veszek a kezébe nyomom 8 hónapos korától.
2008. nov. 21. 13:04
 4/4 A kérdező kommentje:
10 evőkanál kukoricaliszt, 2 evőkanál teavaj, ízlés szerint étkezési szőlőcukor és víz.Ezen az oldalon kaptam én is egy honlapcímet ahol sok recept van: www.babaszoba.hu, ezen belül a babakonyha, nagyon jó.A babakekszet Rama-val és cukorral írja, de én azt nem találtam helyesnek.Jó sütést!
2008. nov. 21. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!