Miért várják olyan sokan a családit, hogy erre külön táblázatokat, fb csoportokat, stb hoznak létre?
Figyelt kérdés
Ilyenkor hónap végén szinte mást sem látok a fb kezdőlapon, csak hogy mindenki kérdezi, mikor jön a családi. Pedig nem egy nagy összeg, nem mindegy, hogy 1 nappal előbb vagy később jön? Gondolom úgysem ebből élnek.2020. febr. 28. 11:42
1/7 anonim válasza:
De igen pont hogy ebből élnek. És hogy miért? Azért mert annyira primitívek hogy nem tudják felfogni hogy hónap első napján utalnak , 2.nap levehető....
2/7 anonim válasza:
3-4 gyerekre 50-60ezer forint, az azért nem kevés.
3/7 anonim válasza:
Mert sokaknak számít az a kis pénz is. A miértekbe ne kezdjünk el belemenni, nem a mi dolgunk az ítélkezés.
4/7 anonim válasza:
Mert nem mindenki áll olyan jól anyagilag, hogy ne legyen szüksége rá. És ahogy írták előttem, ahol több gyerek van, ott több az összeg is és jobban elkél a pénz...
5/7 anonim válasza:
Miért nem az ismerőseidet kérded? :) Nekem sosincs tele ezzel a falam.
6/7 anonim válasza:
oké, attól, hogy valakinek erre nagy szüskége van, mert neki sok pénz, akkor már lehet tök hülye, és minden hónapban eljátszani, érdeklődni, mikor jön???
7/7 anonim válasza:
Van akinek 70 ezer ft, pl van hármasikres koraszülött volt babás ismerőseim, nekik 70 ezer körül van a családi, nem biztos hogy 12.200-at várja.
De amúgy én se értem, annyira gáz. Főleg, hogy mindig ugyanakkor utalják, első munkanap utalnak, második munkanap levehető. Akinek már van több gyereke ezen mi kérdés van? Nem tud egy naptárat elővenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!