Miért ajándékoznak sokan újszülöttnek óriási ruhákat?
Egyrészt a többség nem tudja a méretet. Még annyira sem, hogy tudja, 76os nincs.
Én mindig 74est viszek, mert a 62est a babák többsége már kinövi, mire odaér, hogy látogatni lehet, 68ast sokan visznek, és emlékszem, amikor kinőtte a 68ast, pánikszerűen rohantam a boltba, mert hirtelen semmi ruhája nem volt. Amúgy mindig évszakfüggetlent veszek.
Egyrészt 76 nincs
Másrészt az is kivsinek tűnik laikus szemmel
Àtlag baba 1 éves kira előtt 74-est hord.
Enyém pici. 1,5 évesen 74-80 a mérete.
Családban a 7 hónaposra nem jó zömében a 74-es..pedig kislány 3300-zal született, tehát nem is extrén nagy mérettel.
Bàr olyat is kiemelhettem volna,4570g-os baba is született tavaly nálunk / terhességi cukros anyuka/
Mindenki 68-asig zömében be szokott tárazni..
Februárban születik a fiam.
50-68-ig vettem neki ruhákat.
Nincss kedvem 3 hónaposan a boltokat járni vele muszájból.
76+???
Ügyes próbálkozás volt a nép hergelésére, legközelebb előbb tájékozódj!
Azért, hogy biztosan jó legyen.
5 hónapos kisfiam már 74-est hord. Ha neked is nagyobb a baba, gyorsan nő, hamar bele fog nőni
Mi mikor megszületett a lányom, kaptunk egy habos babos fodros kisruhát, amit tényleg csak akkor adsz a gyerekre, ha esküvő, keresztelő stbre viszed. Keresztelni nem kereszteltük, a 2 év alatt senki nem esküdött nálunk, szóval ott áll a szekrénybe érintetlenül.
Eladni nem tudom, mert méret nincs benne, és csak azt tudom róla, hogy újszülöttre nagy, 2 évesre meg kicsi.
Most várom a kistesót, hátha lány lesz ő is, és nála kiderül mekkora gyerekre is jó az a ruha, ha nem lány lesz, akkor elajándékozom, szenvedjen vele más 😂😂😂
Feltételezik, hogy terhesen bevásároltatok kisebb méretből.
Tapasztalatból mondom, meg már írták is. Jó, ha van otthon 1-2 nagyobb méret, mert egyszercsak azon kapod magad, hogy kicsik a ruhái.
Később is erdemes 1-2 nagyobbat tartani, mert nyáron a rövid gatyában nem fog feltűnni, hogy sokat nő és a hosszú nacikból már kikandikál a bokája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!