Mennyire és miben spóroltok a gyereken?
amiben hajlandó vagyok spórolni:
-nyilván pelenka törlőkendő
-ruhát turiban veszem vagy bababiziben és ha nem kell újra eladom azt visszaforgatom a köv. ruhába
-én is adok le ezt-azt és abból is ruhát veszek
-játékot akciósan veszem főleg a müllerből a joy kuponokon -minusz 20% áron
-nem kap ajándékhegyeket
-tecsós mosógéllel 399.- és cora-s öblitővel 299-. mosok - nem koszos a ruha...
-ahol tudok spórolok egyébként is nem csak rajta...
-józan ész is segit...
amin nem spórolok:
élelmiszer, gyógyszer,
Mi magunkon spórolunk, idén nem vettem új ruhát és cipőt, a férjem sem.
Az akciókat figyelem, de pelenkán, popókrémen, BPA-mentes cumin, Hipp ételen stb. nem fogok spórolni. Magán gyerekorvoshoz viszem.
Sudocrem-et, Ariel mosógélt a Vaterán veszem, sokkal olcsóbb.
Ruhánk rengeteg van turiból, van ugyan üzletből is pár, de a turis ruhák sokkal jobb minőségűek.
Megnézem, hogy hol olcsóbb a gyümölcs, de valamelyik nap 699 Ft volt kilója az őszibaracknak, és a lányom annyira mondogatta, hogy vettem neki pár szemet. A kajáján nem spórolok, inkább én nem eszek. Ill. ha spórolásnak számít, hogy a Lidl-ben olcsóbb a joghurt, puding, túró rudi, ... akkor igen. Ott vásárolok.
Pelenkán, törlőn, fürdetőn, samponon, gyógyszereken sosem spórolok. Vettem olcsóbb pelust egy darabig, de szinte már csak a Libero, meg a Huggies maradt gumis derekú, nekünk meg muszáj azt venni.
Játékot szokott kapni a lányom, de rengeteg olyan játékunk van, ami az enyém volt. Persze nem a legdrágább játékokat kapja, mert egy mesekönyvnek a piacról (300 Ft-ért) is nagyon örül. Drága játék csak extra alkalomra jár.
Jön a tesó, most majd jobban kell spórolni, de nem a gyerekeken spórolunk főként.
dmben kuponozok én is.
kaján nem spórolok, főleg neki, nem is eszik olyan sokat még, hogy nagy megtakarítást jelentene ha az olcsóbb joghurtot venném meg.
mi a játékon fogunk némi pénzt. csak alkalomra kap. 11 hónapos, és nem is érdeklik a játékai, érdekli viszont minden ami az udvaron van, fű, fa, levél, kavics, kapunyitogatás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!