Ti hogy viselitek, hogy a baba mellett (vagy kisgyermek) nem tudtok olyan intenzitással takarítani, mint régen?
Szörnyen frusztrál, én takarítás és rendmámiás vagyok.
Ezen a gyerek se változtat.
Bírom mikor már már büszke rá valaki, hogy áll a mosatlan meg a szennyes mert gyerek van, látok ilyeneket.. Én megoldom, jön velem és együtt csináljuk + este mikor férjem itthon.
Folyamatosan pakolok a gyerek után, játékok pl csak a szobájában. Sose értetrem aki pl a nappalit is telezsúfolja játékokkal.
Arra ott a szobája..
Én nem tudnám elfogadni a kupit, aki igen, az..áhh nem mondom ki :D
Hát, utolsó, elég gáz ez a hozzáállás, hogy aki nem rendmániás, az semmirekellő.
Én nem vagyok a lakás rabszolgája, a lakás van értünk. Mi bajunk is lesz pontosan, ha a gyerek kihoz valami játékot a nappaliba és esetleg együtt játszunk? Mi bajunk lesz, ha 1 éjszakaj ott marad az a játék? Semmi.
Ha neked ez a katonai rendszer jön be, hogy még otthon sem szabad semmit, akkor ez a te dolgod. De azért ilyen szinten leszólni másokat, mert ők nem így érzik... már bocs, de nálad van a gond.
Nálunk mindenfelé van játék, de nem érdekel. Nem azért vagyunk itthon, hogy még itt is 1000 szabályt kelljen betartatni a gyerekkel. Tőlem játszhat akárhol a lakásban, aztán majd összerakjuk. Nagy ügy.
Attól, hogy nincs katonás rend, még nem kell koszosnak lenni.
Többen lekezelően irtok, hogy simán rendet lehet tartani, meg segít a gyerek!
Én három 2,5 év alatti mellett képtelen vagyok. Amikor alszanak rendet teszek, mindig ki van porszivozva, felmosva, nincs mosatlan, nem áll halomban a szennyes, viszont a játékok sokszor nincsenek a helyükön és érzem azt, hogy nrm az igazi és frusztral nagyon. Azt érzem folyton takarítók, pakolok, de mégsem olyan mint amit szetetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!