Miért ragaszkodik hozzám ennyire miközben én csak egy ilyen senki vagyok?
Ha ez a kérdés nem kamu, akkor a szívem szakad meg, ahogy beszélsz a gyerekedről :(
Ha igaz, amit leírtál keress fel egy pszichológust, mielőtt tönkre teszed a gyereked életét.
Őszintén remélem, hogy kamu kérdés.
Az én anyám is ilyen volt velem és pszichiáternél kötöttem ki.
Engedd ki valahogy a fáradt gőzt mozdulj ki a gyerek nélkül egy kicsit vagy menjetek játszóra. Változtass a viselkedéseden mert ez így nem lesz jó az egy dolog ha valaki kiakad néha de azért napi szinten már sok.
Köszönöm a válaszokat és hogy őszinték vagytok. Igazatok van, nem akarom hogy bármi problémája legyen.
Jelenleg azt gondolom hogy ez a téli bezártság lehet az oka. Ritkán van olyan idő mikor több időre ki birunk mozdulni. Így vissza gondolva nyáron nem igazán volt probléma napi 2-3órát segítettem a férjemnek a házat újítani tehát levezettem a gőzt. A maradék időben pedig sétáltunk, játszótéren voltunk, kertészkedtünk. Remélem ha jobb idő lesz helyre áll minden addig pedig megteszek minden tőlem telhetőt.
Amúgy pedig azért nem úgy kell elképzelni hogy ordibálok egész nap csak nagyon bátor, ugrál az ágy szélén, mászik fel a szekrényre, az asztalra, szék hátuljára, eszik fogja dobálja szét ha azonnal nem tudom felvenni beletapossa a szőnyegbe. 1-2x elmondom szépen hogy nem szabad, elmagyarázom miért nem, de ha akkor sem hallgat rám akkor kiabálok...
Inkább nem tudsz magadndal mit kezdeni.
Nincs olyan, hogy téli bezártság.
Te záródó be magad, magatokat.
Nincs barátnőd a környéken?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!