Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ragaszkodik hozzám...

Miért ragaszkodik hozzám ennyire miközben én csak egy ilyen senki vagyok?

Figyelt kérdés
Mérges vagyok ha éjszaka többször ébred, ha szétdobálja az ételt, ha nem akar aludni, nagyon sok mindenért. Sokszor kiabálok is mert egyszerűen nem bírok vele főleg nem szinte egyedül. Volt már hogy azt mondtam h hagyjon békén menjen oda az apjához úgyis ő akarta én nem. Persze 1 órát is alig bírok ki nélküle. Nem tudok vele játszani, nem tudom tanítgatni. Szívem szakad meg mikor egyedül játszik egész nap mert meg kellett neki tanulnia hogy anya nem tud vele játszani. Szívem szakad meg mikor kiakadok a nap végére de ő jön és szeretget. Ilyenkor mindig megígérem magamnak hogy jobb anyja leszek de másnap ugyanaz maradok. Szeretnék jó anyja lenni mert nem ezt érdemi de nem tudok. Hogy lehet ez, miért egy ilyen szörnyű emberhez ragaszkodik miközben az apja képes körbeugrálni és játszani vele? Nem értem. 17 hónapos
2020. febr. 12. 00:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2020. febr. 12. 08:54
 22/28 anonim ***** válasza:
16%

Ha ez a kérdés nem kamu, akkor a szívem szakad meg, ahogy beszélsz a gyerekedről :(

Ha igaz, amit leírtál keress fel egy pszichológust, mielőtt tönkre teszed a gyereked életét.

Őszintén remélem, hogy kamu kérdés.

2020. febr. 12. 10:44
 23/28 anonim ***** válasza:
41%
Nem senki vagy, hanem egy mérgező szülő. Pszichiátriai beteget nevelsz a gyerekedből. Szállj ki mellőle, add át a férjednek, mert veled csak tönkre fog menni.
2020. febr. 12. 10:55
 24/28 anonim ***** válasza:
39%
Nem az számít, hogy mit mondasz a gyerekedről, hogy így szereted meg úgy szereted, hanem amit CSINÁLSZ vele - vagy amit nem csinálsz. Egy ismerősöm is a kislányát ilyen hullámzó hangulattal nevelte, és a gyereket már 8 évesen pszichiáterhez kellett hordani meg gyógyszerezni kellett, olyan súlyos pánikbeteg lett az anyjától. A gyerek teljesen alkalmatlanná vált párkapcsolatra, mivel az anyjától nem tanulta meg a feltétlen szeretetet, ma már 40 elmúlt, és sosem volt partnere.
2020. febr. 12. 10:59
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyám is ilyen volt velem és pszichiáternél kötöttem ki.

Engedd ki valahogy a fáradt gőzt mozdulj ki a gyerek nélkül egy kicsit vagy menjetek játszóra. Változtass a viselkedéseden mert ez így nem lesz jó az egy dolog ha valaki kiakad néha de azért napi szinten már sok.

2020. febr. 12. 17:13
 26/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és hogy őszinték vagytok. Igazatok van, nem akarom hogy bármi problémája legyen.

Jelenleg azt gondolom hogy ez a téli bezártság lehet az oka. Ritkán van olyan idő mikor több időre ki birunk mozdulni. Így vissza gondolva nyáron nem igazán volt probléma napi 2-3órát segítettem a férjemnek a házat újítani tehát levezettem a gőzt. A maradék időben pedig sétáltunk, játszótéren voltunk, kertészkedtünk. Remélem ha jobb idő lesz helyre áll minden addig pedig megteszek minden tőlem telhetőt.

Amúgy pedig azért nem úgy kell elképzelni hogy ordibálok egész nap csak nagyon bátor, ugrál az ágy szélén, mászik fel a szekrényre, az asztalra, szék hátuljára, eszik fogja dobálja szét ha azonnal nem tudom felvenni beletapossa a szőnyegbe. 1-2x elmondom szépen hogy nem szabad, elmagyarázom miért nem, de ha akkor sem hallgat rám akkor kiabálok...

2020. febr. 12. 20:07
 27/28 anonim ***** válasza:

Inkább nem tudsz magadndal mit kezdeni.

Nincs olyan, hogy téli bezártság.

Te záródó be magad, magatokat.

Nincs barátnőd a környéken?

2020. febr. 13. 07:06
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs épp nagy szél vagy zuhogó eső, nyugodtam ki lehet menni hidegben is játszótérre vagy csak sétálni, csak jól fel kell öltözni. Játszóházak babasarka is lehet lassan jó buli (legalább arra hivatkozva, hogy rá kell vigyáznod, te is kipróbálhatsz mindent:)). Keressetek valami társaságot - nagyobb helységekben biztos akad valami baba-mama kör (torna, zene, úszás, rajzolás, templom... kinek mi, néha még ingyen is van gyerekmegőrzéssel). Persze még egyszerűbb, ha van kit (testvér, barátnő, nagynéni, szomszéd...) meghívni vendégségbe vagy egyszerű közös alibi programra (pl. uzsonna). Ha olyan, aki babakocsiban is jót alszik útközben, még több a lehetőség (én első gyerekkel párszor múzeumban "randiztam" így apjával - később már nem lehetett:)) De mindezt nem azért, mert te kevés vagy neki, ő bőven elpakolászik otthon - pláne, ha van kert (ha jól értettem) -, hanem azért, hogy kicsit kívülről is lásd magatokat, neked is legyen közösséged és szellemileg is lefáradj, ne csak kiszolgálj egész nap bezárva. Ha belefér az energiádba és van segítséged, sokan meglépik még több gyerek mellett is azt is, amíg otthon vannak, hogy elvégeznek egy levelezőt, nyelvet tanulnak, sportolnak, új hobbiba kezdenek. Ezt is érdemes átgondolni, mert később munka plusz gyerek mellett hiába nem kell majd már 10 centiről követned, hogy ne másszon fel az asztalra és remélhetőleg alszik éjszaka (kivéve, aki kisiskoláskorig nem), még nehezebb lesz bármi újba kezdeni.
2020. febr. 13. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!