Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyósom elég vezéregyéniség,...

Anyósom elég vezéregyéniség, mindenbe beleszól (itatni, mert kiszárad stb. ) ha átjön én szinte odase mehetek az ágyhoz. Mostmár kezdem elhinni, hogy rossz anya vagyok. Mit tegyek, hogy ne legyen harag? Férjem most nem áll melettem sajnos

Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 13:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azert az anyosnak meg kell tanulnia hol a helye a fia csaladjaban.Ha a ferjed nem all ki melleted sok konfliktus lehet meg anyos es menye kozt.Meg kell tanulnia hogy o nalatok csak javasolhat valamit de nem tolakodhat.Az itatassal kapcsolatban pedig ennyi,kizarolagosan szoptatott babanak nincs szuksege vizre,ha kap mar potlast akkor kanallal vagy poharbol kaphat vizet.
2010. júl. 23. 14:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Küldd haza, vagy be se engedd.

De legalábbis beszélj vele. A következő alkalommal, ha valami olyasmit mondd, amivel nem értessz egyet, mondd meg neki kedvesen, hogy köszönöd az ötletet, gondolkozol rajta, vagy ha olyan valami amivel egyáltalán nem értessz egyet, mondd meg, hogy Te másként látod ezt a dolgot....

Anyukám itatni akarta a kisfiamat, amikor még csak szopizott, egyszer mikor otthagytuk kb. egy órára, meg is itatta (3 hónapos lehetett), de mivel nem volt cumisüvege, pohárból, és olyan lett a ruhája a kicsinek, így én azonnal kiszúrtam. Megmondtam neki, hogy a következő ilyen és csak a felügyeletem mellett unokázhat. Azóta megbeszéljük, hogy én mit, hogy szoktam, és ahhoz tarja magát.

2010. júl. 23. 14:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Ilyen anyóst be se engednék az ajtón. :-( Szegén, angyon sajnálla, hogy őt fogtad ki.

A párod a kulcs, az anyját csak ő tusja leállítani. NEKI tedd fel a kérdést, hogy kit vett feleségül: téged, vag az anyját? Kinek ígért örök hűséget, melléűllűst: neked, vagy az anyjának? Kitől kellett volna leválnia, amikor felnőtt: rólad, vagy az anyjáról? Ki az, aki elsődlegesen számíthatna r: te, vagy az anyja? Ha bármelyik kérdésre az anyja a válasz, akkor én hazazavarnám az anyjához!

Hú, most nagyon felpaprikázódtam. Azért, mert az apám és a nagyanyám dettó ugyanez a szitu, anyám meg egész életében szívott, amiért apám sose állt ki mellette.

2010. júl. 23. 14:34
 14/14 anonim ***** válasza:
88%
csak azt lehet befolyásolni, aki hajlik rá. Én kerek-perec meg szoktam mondani, hogy mi a szitu, volt mát, hogy anyósomat is megsértettem. Majd megbékélt. De én amúgy is ilyen nagyon harcias fajta vagyok, apósom ezért utál, mert neki sem vagyok hajlandó behódolni. Mind1, ez nem ide tartozik. Nem feltétlenül a férjed a kulcs. Én sose szóltam a páromnak, hogy beszélje meg az anyjával. A gyerek a tiéd is, nemcsak a férjedé, ezért a te szavad is kell ugyanannyit érjen, mint a párodé, ha a kicsiről van szó. Ne félj kinyitni a szádat. Szerintem nagyon rossz ötlet a férjedet uszítani ellene, hogy beszéljen vele ő. Neked nincs szád, hogy megmondd, ha valami fáj?
2010. júl. 23. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!