Anyósom elég vezéregyéniség, mindenbe beleszól (itatni, mert kiszárad stb. ) ha átjön én szinte odase mehetek az ágyhoz. Mostmár kezdem elhinni, hogy rossz anya vagyok. Mit tegyek, hogy ne legyen harag? Férjem most nem áll melettem sajnos
Küldd haza, vagy be se engedd.
De legalábbis beszélj vele. A következő alkalommal, ha valami olyasmit mondd, amivel nem értessz egyet, mondd meg neki kedvesen, hogy köszönöd az ötletet, gondolkozol rajta, vagy ha olyan valami amivel egyáltalán nem értessz egyet, mondd meg, hogy Te másként látod ezt a dolgot....
Anyukám itatni akarta a kisfiamat, amikor még csak szopizott, egyszer mikor otthagytuk kb. egy órára, meg is itatta (3 hónapos lehetett), de mivel nem volt cumisüvege, pohárból, és olyan lett a ruhája a kicsinek, így én azonnal kiszúrtam. Megmondtam neki, hogy a következő ilyen és csak a felügyeletem mellett unokázhat. Azóta megbeszéljük, hogy én mit, hogy szoktam, és ahhoz tarja magát.
Ilyen anyóst be se engednék az ajtón. :-( Szegén, angyon sajnálla, hogy őt fogtad ki.
A párod a kulcs, az anyját csak ő tusja leállítani. NEKI tedd fel a kérdést, hogy kit vett feleségül: téged, vag az anyját? Kinek ígért örök hűséget, melléűllűst: neked, vagy az anyjának? Kitől kellett volna leválnia, amikor felnőtt: rólad, vagy az anyjáról? Ki az, aki elsődlegesen számíthatna r: te, vagy az anyja? Ha bármelyik kérdésre az anyja a válasz, akkor én hazazavarnám az anyjához!
Hú, most nagyon felpaprikázódtam. Azért, mert az apám és a nagyanyám dettó ugyanez a szitu, anyám meg egész életében szívott, amiért apám sose állt ki mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!