Melyik a "kedvenc" babázással kapcsolatos közhelyetek?
Mikor még terhes voltam:
-mikor szülsz?
-kis fiú lesz,vagy kislány?
-hány kilót híztál?
-szedsz terhes vitamint?
-akarsz majd szoptatni?
csak ezeket egy nap hússzor hallottam,ja és a legkedvencebb:
-beoltattad magad?(h1n1)
Megszültem:
-mennyivel született?
-van tejed?
-szoptatsz,ugye?
-a gyerek tiszta rózsaszínben van,és fülbevalója van-kisfiú?ÁÁÁÁÁÁÁÁ ez kiszokta nálam ütni a biztosítékot
-alszik éjszaka?
-adjak cumit,mert sír
-vegyem ki a kocsiból ,mert sír
-melege van,azzé sír
-fázik ,azzé sír
S a kedvenc:
-szegény,biztos éhes (3 hónapos és 6500 gr)
Hirtelen ennyi jutott eszembe
Ettöl akadtam-akadok ki:
Szoptatás eröltetése
Miért sír?Nem éhes?
Iker kisfiam vannak, kék a babkocsi, őket egyformába és fiúsan öltöztetem. Kedvenc kérdéseim:
-Ikrek? (á,nem, sétálni hozom a szomszédét is)
-Kisfiúk? Mondom, igen. Az nem, jó, miért nem lett az egyik kislány? Na, majd a harmadik.
-De aranyosak! Az egyik nagyobb, mint a másik! (Te jó ég, ne mondja! Hogy ez nekem fel sem tűnt!)
-Jó kisfiúk?
-Játszanak együtt? (mikor 3 éves korig egymás mellett játszanak a gyerekek)
-Jól megvannak együtt, szeretik egymást? (Amúgy igen. De ha nem, akkor adjuk oda vkinek az egyiket?)
Ma már csak mosolygok a megjegyzéseken, de eleinte tényleg nem hittem, hogy komolyan kérdezik.
Terhesen, hatalmas hassal: mikor szülsz? Hááát, a fiúk azok lustááák!!!
Férjemnek jutott eszembe, szintén terhesség végén: biztos jó neki odabent! :)
Szerintem a legtöbb kérdés egyáltalán nem idegesítő,sőt mások számára fontos és új info lehet mint pl.:
-mikor szülsz?
-fiú-e vagy lány?
-mennyivel született?
Ezek természetes kérdések...
Húúú hát a baba neménel benézése nálunk is előfordult, ráadásul legalább 4-szer...
Atom kék babakocsi, a kisfiam is mindig fiús ruhában van, baseball sapi, imádom pasisan öltöztetni. Jó pici babaként még elment, hogy kislánynak nézték, de kb 1 hónapja voltunk Állatkertbe és kint a lufis nő elkezdte mutogatni a lufikat, milyenek vannak. Mondja neki, nézd ezt, Hello Kitty, ez Barbies, ez Én kicsi Pónimos, mondom jó, inkább legyen a Verdás. Jaj most látom, hogy kisfiú (még a haja is rövid), na ezen már kiakadtam...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!