Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy csináljak a manomnak...

Hogy csináljak a manomnak cukkinit, vagy patiszont? Mivel variáljak, és hogyan? 6,5 honapos

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:
én cukkinit kis lisztes rántással szoktam egy pici só, kapor, petrezselyem, meg csirkehusi. ha nagyobb lesz, mehet alá kis hagyma is
2010. júl. 22. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:

darált csirkehusi megpárolva

a cukkinit is párold meg - hámozd v. csak mosd meg- kis tejjel v. tápszerrel turmixold össze nagyon finom !!!

patiszonban nem vagyok otthon ...

2010. júl. 22. 15:09
 3/7 A kérdező kommentje:
de hogy kell megcsinálni,mert nem értek hozzá?
2010. júl. 22. 15:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Hámozd meg a cukkinit, kockázd fel és párold kevés vízben. Ha nem szeretnél liszttel sűríteni, adj hozzá krumlit helyette. Babám leginkább rizzsel eszi, így azt főzők mellé, és összeturmixolom a kettőt. Ízesítésnek pici só, egy kiskanál olaj, kapor v metélőhagyma v petrezselyem, feltétnek csirke v pulyka.

A cukkini magjai nagyon picik, turmixolva teljesen szémállanak.

A patiszont szintén hámozd meg, magokat távolítsd el, a többi uaz.

2010. júl. 22. 15:19
 5/7 anonim ***** válasza:

hogy kell párolni???

mikróban is lehet a zöldséget megpucolod és kockákra vágod és villával megszúrod kb. 10 perc után annyi elég neki a husi meg hogy villával el tudd törni de úgyis lehet hogy veszel fél kiló csirkemellet v. darált pulykacombot -kb. 500.- - és kis vegetás vizben megfőzöd - 20 perc- aztán két evőkanálnyi adagot beletekersz zacskó csücskébe és lefagyasztod azt már csak ki kell engedni és hozzátenni a zöldséghez.

Jó főzőcskét!!! -remélem segitettem...

2010. júl. 22. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:
6 és fél hos babának se sót se vegetát nem adnék, károsítja a kis veséjét!
2010. júl. 22. 15:36
 7/7 anonim ***** válasza:

En sem sozok egyaltalan en igy csinalom:

Cukkini pure: Felkockazom a cukkinit egy kis vizben kb 5-7 percig fozom utanna osszeturmixolom. Ha higabb puret szertnek akkor a fozovizbol teszek hozza es ugy turmixolom le. De ahogy irtak mikroba vagy paroloba is elkeszitheted. Szinten igy csinalom kulon a repat, karfiolt, brokkolit,zellert, karalabet stb... Ezeket keverem es ettol lesz egy kis ize. Teszek neha hozza husit is vagy csak a zoldsegeket varialom. Meg nem mertem sozni vagy vegetazni en sem.

2010. júl. 22. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!