Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért gondolják egyesek, hogy...

Miért gondolják egyesek, hogy joguk van beleszólni, hogy nevezd a gyereked?

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 14:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Akkor mégegyszer: mint ahogy írtam, az úgy már más tészta.
2010. júl. 22. 14:58
 12/27 A kérdező kommentje:
Egyszerre írtunk:)Egyébként nagyon rosszul esett egyik másik válasz,persze a többség adott ötletet,és senkit nem bántanék meg ezért.
2010. júl. 22. 14:59
 13/27 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok(14:57)

Nem egészen a kérdésre válaszoltam, főleg, hogy a kommentedet utána olvastam vissza.

Igazad van, az már más kérdés és valóban bunkóság ebbe beleszólni.

2010. júl. 22. 14:59
 14/27 anonim ***** válasza:
mindenki olyan nevet ad a babájának, amilyet szeretne. egyébként milyen névre állt a kérdés eredetileg?
2010. júl. 22. 15:03
 15/27 anonim ***** válasza:
Hát, ilyenek az emberek, ne bosszankodj ezen! Szeretik beleütni a dolgukat más ügyeibe. :)
2010. júl. 22. 15:04
 16/27 A kérdező kommentje:

Amin kiakadtam:"Belegondoltál már abba hogy mennyire fogják csesztetni iskolás korába ? kész depresszió lesz a gyerek majd figyeld meg...csakis a TE hibád miatt, jó sok felelőséggel rendelkezel ezek szerint. "

Meg hogy a kutyáját hívkák így. Tehetek én arról, hogy ugyanaz a neve a kutyának?A miénket pl.Matyinak hívják, most akkor mások ne hívják Matyinak a gyereküket?

Azért hívjam másnak a gyerekem mert egyeseknek nem tetszik?Szerintem mindenki a saját gyerekénél élje ki az ilyen elképzeléseit.

2010. júl. 22. 15:22
 17/27 anonim ***** válasza:
Mostmár nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lehet ez a név... :)))
2010. júl. 22. 15:25
 18/27 A kérdező kommentje:
Ezek után szerintetek leírom?Ne haragudjatok,csak nem akarom hogy mégjobban kiakadjak,nem szégyenlem, csak az emberek szemtől szembe kevésbé szókimondók. Egyébként egy 4 betűs fiú név( Z-vel kezdődik).Semmi különleges, csak nem szokványos.
2010. júl. 22. 15:28
 19/27 anonim ***** válasza:
Ha egy nem szokványos nevet választasz a gyerekednek akkor az megosztja az embereket van akinek tetszik van akinek nem. Pláne ha ezt még egy nyilvános fórumra is felteszed és véleményeket vársz (mégha csak a becézéséről is) akkor fogadd el hogy fogsz is kapni véleményeket. Szépet is csúnyát is.
2010. júl. 22. 15:32
 20/27 anonim ***** válasza:
Megtaláltam a kérdésedet. :) Szerintem semmi gond nincs ezzel a névvel, sokkal extrémebb nevet képzeltem el! :))) Nézd, mindenkibe bele lehet kötni, vannak ilyen emberek és kész. Miért vagy kövér, miért vagy sovány, miért rövid a hajad, miért hosszú a hajad, minek tanulsz, miért nem tanulsz, stb, stb. Figyelmen kívül kell őket hagyni, mást úgysem nagyon tehetsz. :) Ne búsulj!
2010. júl. 22. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!