Lelkiismeret furdalásom van, meddig emlékeznek rossz dologra a babák?
Figyelt kérdés
Kisfiam 17 hós. Ma mire végeztem a főzéssel, annyira túlpörgött, hogy 1 órán keresztül kellett altatni. Már nagyon ideges voltam. 2x úgy látszott bealudt, amint betettem az ágyyba, sírt, felállt. 2x-ára már durvábban vettem ki, kicsit meg is ráztam idegességembe.Tudom rosszul tettem, de nyugtassatok meg, hogy nem fog rá emlékezni ha felébred. Nagyon szégyellem magam.2010. júl. 22. 14:18
11/13 A kérdező kommentje:
Már felkelt, mosolyogva, vidáman. Jól megpuszikáltam, alig akartam elengedni, már ellenkezett:)
2010. júl. 22. 17:51
12/13 anonim válasza:
Látod! :) Az a lényeg, hogy tudja, mindentől függetlenül iszonyúan szereted! :)
13/13 anonim válasza:
szia, sztem simán emlékezni fog rá. ekkora baba már nagyon sok mindenre emlékszik. a helyes az sztem, ha elhatározos magadban, hogy nem fogsz többet ilyet tenni, és be is tartod. úgysem vezet célra, a babád megijed, te meg rosszul érzed magad. ha felébred, nem biztos, hogy egyből eszébe jut,. esetleg legközelebb altatásnál...mindenesetre én a helyedben bocsánatot kérnék tőle, ha felébredt, emlékszel kicsikém, anya csúnya volt és megrázott elalvs előtt, mert ideges volt emiatt meg emiatt, ne haragudj rám, tudom nem keltt volna...bocsánatot kérek többet nem teszem, és puszpusz. :) ki tudja, menynit ért meg, de ha emlékszik a rázásra, talán erre is fog valamelyest.
20 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!