Anyukák akik a Tesz- veszen vagy Vaterán vásároltok, vagy hirdettek hogyan működik?
Figyelt kérdés
Sokszor olvastam már, hogy ezeken az oldalakon jó dolgokat lehet vásárolni és az eladás is jó. Van valami díja a hirdetésnek vagy regisztrációnak?2010. júl. 22. 12:05
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Régebben már a férjem egyszer regisztrált mert elszerettünk volna adni egy szekrénysort, de közbe megvette egy ismerős, így a tesz-veszen nem lett eladás, de utána a férjem kapott pár emailt 360Ft-os egyenleg tartozás miatt, párszor utána nem. Ez már elég régen volt azóta pedig nem próbálkoztunk ezért is kértem egy kis segítséget.
2010. júl. 22. 12:35
12/15 anonim válasza:
Nem igaz, hogy a hirdetésért nem kell fizetni a teszveszen. Én egyszer árultam valamit, ami nem kelt el, és hirdetési díjat számoltak fel, de nem sokat, kb. 60 Ft-ot.
13/15 A kérdező kommentje:
És kifizetted? elutaltad vagy mi lett vele?
2010. júl. 22. 13:24
14/15 anonim válasza:
A vaterán csak akkor tudsz eladni, ha megadod a bankszámlaszámodat, legalábbis nekem pár napja ezt kérte. Nekem a regisztrálás mindkét helyen ingyenes volt, 300 Ft-ért regisztráltak volna 2 nap alatt, de én kivártam a 2 hetet ingyen.
15/15 anonim válasza:
szia!Teszveszen ha vásárolsz,nem kell fizetni,ha árulsz fizetni kell a hirdetésért /kivéve ha egyforintos/.Ha eladsz,jutalékot számolnak.HA egy hónap alatt 1500ft-ot elér a jutalék,akkor számlázzák ki,ha nem ,akkor tovább viszed a következőre.
Én mindkettön fenn vagyok.A teszveszen nagyobb a kereslet és kinálat is.
Van zsibvásár is,ott teljesen ingyenes minden,de az még nem annyira ismert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!