14 hónaposan hány kg és cm volt a ti gyermeketek?
86 cm es 13,1 kg a fiam, 14 honapos mult epp.
Most vittem meretni, mert az egy eves statuszon a legfelso gorben volt hosszra/sulyra egyarant, kivancsi voltam hogy alakult azota.
A magassaga tovabbra is a legfelso gorben van, a sulya mar alatta es azt mondtak, hogy ez igy teljesen rendben van, hiaba nagy a sulya, mert a magassaga is az, plusz 11,5 honaposan elindult, a mozgasfejlodese rendben van es azota alig hizik.
Szoval kerdezo, nem tudom nalatok hogy nezik, de elvileg ha kb hasonlo kategoriaban van a hossz es a suly, valamint nincs hirtelen megugras a korabbi meresekhez kepest, akkor elvileg nem kell aggodni.
#10-el egyetértek!
14 hónapos fiam 11kg és kb 80 centi. Mindenki azzal jön, hogy milyen vékony kisfiú... Ő inkább izmos lehet mint zsíros, mivel azt látom én is hogy bitang erős. Illetve hogy más hasonló súlyú gyerekek hogy hurkásodnak, neki meg semmi. Még pocakja se nagyon van. Egyébként olyan kis súllyal született hogy alig volt 1 kg
Köszönöm szépen. A kérdésekre válaszolva, a pelenka sima asda saját márkás, én nagyon szeretem. Nem hiszem, hogy otthon lehet ilyet kapni.
Igen 13 hónaposan kezdett járni, azért aggódtam mert ez előtt 6 hónaposan látták és most sem mondott semmit a védőnő, kovetkezoleg pedig 2 évesen fogják megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!