14 hónaposan hány kg és cm volt a ti gyermeketek?
Nem etetem zsírral, és nem tűnik kövérnek. Az tény hogy szeret enni és eszik is.
Kicsit soknak tűnik. Az én majdnem 2 és fél éves lányom 14 kg, és bár 93 cm, nem egy nádszál kategória.
14 hónaposan 81 cm körül volt és kb 10-11 kg.
Semmi baj nincs vele. Nemsokára elkezd nyúlni.
Jár már önállóan? Mert az én kisfiam még csak kapaszkodva jár, ő 14.5 hónaposan 12 kg és 80 cm.
Ti teljesen vakok vagytok? Ő egy abszolút normális gyerek. Mindenkinek más a testzsír százaléka, a csontsűrűsége, az izomtömege, a testarányai, miért kell hasonlítgatni? Az én lányom 8 hónaposan 10 kiló és 72 centi, az unokatestvére 16 hónaposan 11 kiló és 76 centi. Az én lányomnak kint vannak a bordái, nyúlánk, vékony, a combjai sem érnek össze, a másik baba egészen tokásnak, husinak hat mellette, pedig fordítva kéne legyen. NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!
Kérdező, egészséges a baba? Jól fejlődik? Minden rendben vele? Gondolom igen. Akkor semmi gond! Tökéletes baba, nem kell aggódni.
Soknak tűnik
De a kèp alapján egészségesnek tűnik.
Az én gyerekem pedig az ellentéte, ő is egészséges.
1,5 évesen 9,5 kg 78 cm
14 hónaposan 74 cm 8,8 kg volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!