A Humana Baby Fit banános tápszert a ti gyermeketek milyen idős koráig ette? 10 hónaposan lehet még egy babának adni?
Fél éves korig. Ugyanis eddig írta fel a gyerekorvosunk.
Utána azt mondta, hogy ez már kalóriára kevés a fiúnknak, vegyük meg teljes áron a boltba a Humana 2-es tápszert.
Elvileg fél éves kortól 2-es tápszer kell, a Humana Baby Fit pedig nem 2-es. De ha szívesen eszi a babád és jól is lakik vele és hízik is, akkor szerintem adhatod.
2-es vagyok.
Ahogy már írtam, nekünk nem írta fel a dokink fél éves kor után.
Viszont a fiamnak utána 5 fajtát próbáltunk, egyik sem kellett neki, a végén hányt a tápszertől, így ő 7 hónapos korától tejpépet kapott. Tápszert egyáltalán nem.
Ha úgy érzed, hogy nem tápláló már a babád számára, akkor mindenképpen váltsatok másikra. És ezt mond el a gyerekorvosnak is.
Én néztem a kalóriáját szerintem a többi 2-es nem tartalmaz több kalóriát nálunk is egy éves koráig felírja a doki.
A kislányom nagyon szereti, bár ő bukós volt nagyon és ez legalább megszüntette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!