Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megvennéd ezt a színű babakocs...

Megvennéd ezt a színű babakocsit egy kisfiúnak?

Figyelt kérdés

[link]

Elég uniszex a színe vagy inkább lányos?

Szeretném, ha a következő babának is jó lenne (hátha kislány lesz)

Vagy esetleg a zöld, bár nekem a narancs jobban tetszik

[link]

2010. júl. 21. 18:35
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
2010. júl. 22. 08:15
 32/40 anonim ***** válasza:
a [link] csúcsszuper!!!
2010. júl. 22. 08:41
 33/40 anonim ***** válasza:
kedves 23:56os, a 9,5 hós tündérke anyukája, a ti kocsitok lengyel?Én vagyok aki szintén küldött egy linket korábban, az nagyon hasonló a tietekhez...igazából a különbséget nem nagyon látom így elsőre...
2010. júl. 22. 09:44
 34/40 anonim ***** válasza:
Unokatesómnak is 100E Ft feletti babakocsija van, 2 gyerekre használta, most árulja 100ért fél éve, de senki nem veszi meg. Hiába jó márka, ha használt. Ennyiért már vesznek kevésbé jó márkát és vadiújat. Biztos nem fogod tudni eladni majd, max 25E-ért. Én semmi pénzért nem vennék oylan nehéz babakocsit, amúgyis kicsi és könnyű vagyok, nehezen bírnám el a 20kg+ egyéb cuccok + baba súlyát állandóan, lépcsőn fel le, kanyar, stb., inkább olcsó babakocsi, használtan azt is, és majd fél évesen egy sportbabakocsi, ami könnyű és kezelhető. Vagy hordozókendő, ami egyre jobban tetszik, mert praktikus.
2010. júl. 22. 10:42
 35/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 22. 11:54
 36/40 anonim ***** válasza:

Kedves július 22. 09:44-es válaszoló Anyuka!

A tegnapi (július 21.) 23:56os válaszoló vagyok (a 9,5 hónapos tündérke anyukája) ;-)

Akartam Neked privit írni, de nem tudtam :-(

Holnapra előkeresem a babkocsink papírjait és megnézem milyen gyártmány! Megnéztem a linket, amit előzőleg beillesztettél! Tényleg nagyon hasonló a két járgány!!!

2010. júl. 22. 23:12
 37/40 anonim ***** válasza:

Szia!

A július 21. 23:56os és a július 22. 23:12es válaszoló anyuka vagyok.

Kíváncsi természet vagyok ;-), így érdeklődnék, hogy sikerült-e megtalálnod a számodra legmegfelelőbb babakocsit... és ha igen, akkor milyet választottál?

Annak az Anyukának, aki a belinkelt babakocsimról érdeklődött elküldtem priviben a válaszom...remélem megkaptad :-)

Mindenkinek szép hétvégét!

Egy 9,5 hónapos tündér anyuja :-)

2010. júl. 23. 22:46
 38/40 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm az érdeklődésedet!

Még nem sikerült döntenem, de még nem vagyok elkésve, sőt most még bejött a képbe a Maxi cosi babakocsi is.

2010. júl. 24. 10:11
 39/40 anonim ***** válasza:

Csaknem a mura

ha igen,abból csak a könnyitett vázast vegyétek,mert a régebbi nagyon nehéz :-(

viszont én imádtam :-)

2010. júl. 24. 13:52
 40/40 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt néztem. Ez a nagyon nehéz? Még nem láttam élőben.

2010. júl. 24. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!