Megkérdezhetem miért olyan jó ez a babakocsi?Csak annyian ondják, hogy jó, de én sokkal olcsóbban találtam hasonlót...csak nem márkás, hanem lengyel márka...
2010. júl. 21. 18:53
12/40 anonim válasza:
Valóban,ennyiért már lassan egy autót is lehet venni..Egyébként a színe tetszik,praktikus,mert kisfiúnak,kislánynak is jó.Ami viszont nem tetszik,az a tolókarja.Nem biztos h mindig azon a két ponton szeretnéd irányítani a kocsit,én kerültem az ilyen tipusúakat.
2010. júl. 21. 19:08
13/40 anonim válasza:
Ja,és a pelenkázó táskát hova lehet felpatentolni?
2010. júl. 21. 19:09
14/40 anonim válasza:
ja a tolókar, meg a kereke sem tetszik,de ez egyni...ettől van jobb, nem márkás, de egy 100assal olcsóbb....
2010. júl. 21. 19:12
15/40 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik egyik sem. Az ára meg horribilis egy babakocsiért... Ennek árából mennyi mindent vehetnék a gyereknek...
2010. júl. 21. 19:15
16/40 anonim válasza:
nem azt kérdezte, hogy ti megvennétek-e ennyiért, vagy hogy milyen van olcsóbban...
2010. júl. 21. 19:59
17/40 anonim válasza:
A narancssárga fekete teljesen unisex, a zölddel kicsit fiúsabb. Mindkettő jó, de a áruk kevésbé:)
2010. júl. 21. 19:59
18/40 anonim válasza:
Szia!
Nézegettem őket, szerintem bármelyik jó lehet, mindekttő uniszex, bár én más szempontokat is figyelembe véve a zöldet választanám: talán világosabbnak hat, és nem szívja magába annyira a meleget nyáron. (Egyébként ettől függetlenül nekünk is zöld-szürke babakocsink van, és két gyerköcnek vettük, az első most 6 hónapos, és kisfiú, de másodiknak lányra számítunk! :)) Könnyű döntést kívánok!
2010. júl. 21. 20:07
19/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok-sok választ!
Hát igen az ára nem túl vonzó, de még szeretnénk egy kistesót, és neki is szánom. Márka nélkülit nem nagyon szeretnék venni, mert mi lesz, ha két gyerkőcöt nem bír ki. A párom ki van akadva, hogy minek ilyen babakocsi, de nekem ez tetszik, és a szüleim is beszállnak!
Köszönöm mindenkinek!
2010. júl. 21. 20:23
20/40 anonim válasza:
Szia!!Nekem is tetszett ez a babakocsi!De! Tapasztalatomat megosztom veled!!Télen nem tudtam vele közlekedni mert kicsi a kereke és elakadt a legkisebb hóban is!!2hónap után mind a két hátsó kereke ami dupla kerék is el kezdett deformálódni és olyan (kacsásan járni)Ennyi pénzért már rég megbántam az egészet!!Azóta a 7hónapos fiamnak másik babakocsija van!!(a sógornőmék is ilyet vettek.Ők is így jártak)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!