Megvennéd ezt a színű babakocsit egy kisfiúnak?
Elég uniszex a színe vagy inkább lányos?
Szeretném, ha a következő babának is jó lenne (hátha kislány lesz)
Vagy esetleg a zöld, bár nekem a narancs jobban tetszik

igen, én is akicsi kerekek miat gondolom, hogy lehet márkás, de annyira nem tartós....a magyar utakat nagyon is figyelembe kell venni.
Tényleg nem lebeszélni akarlak, de küldök egy linket:
szerintem ez nagyon jól néz ki, nagyok a kerekei, strapabíró babakocsi.
és ha tönkre is megy, veszel egy másikat, még mindig nem tartasz ott, mintha azt veszed amit kinéztél...de persze Ti tudjátok, nem beleszólni akartam, csak egy vélemény...

Narancs uniszex. Mind a két csemetének jó, akár kislány, akár kisfiú.
De, pici kerékkel egy kicsi hóban viccesen fogod érezni magad, pláne nagyban. Nagy batár tényleg terepjáróval alig lehetett közlekedni, de mégis el lehetett vele jutni a bordás havas úton, a kis kerekes vagy esetleg csodakocsis ismerősök kis sem jöttem a télen.
Ezt jól gondold meg a választásnál. Plusz, amit linkeltek, nagyon meggondolnám, azért mert valami drága még nem biztos, hogy jó is lesz, és amikor tologatod, akkor nem fogod nagyon megbánni, esetleg már az elsőt sem szolgálja ki. Akkora a választék, lehet sem sem nem a jó döntés, és ami neked megfelelne rá sem nézel.
Ha hajthatatlan vagy, ezek közöl narancs. De az én véleményem is, hogy azért nézz szét, olcsóbb és lehet praktikusabbat is találsz. Ti pénzetek, ti tudjátok, de én nem babakocsira, hanem egy komolyabb babaszobára költeném, amit nem csak Xévig használnak a gyerkőcök, hanem adott esetben egy jól megválasztott szettet akár a tinikorig, pl Faktum Viktor

Szia!
Bátran vedd a narancs színűt, ha az tetszik jobban!!!
Tökéletes kisfiúnak és kislánynak is!
(Igaz ez a zöldről is ugyanígy elmondható!)
Szóval, ha Neked a narancs felé húz a szíved, akkor vedd meg bátran!!!
...egy kicsit én is off-olok viszont:
Az általad választott járgány tényleg nem a legjobb a tolókarok és a kis kerekek miatt :-(
A barátnőmnek is ilyen babakocsija van és utálja :-(((
Szerintem még nézelődj kicsit... Hidd el érdemes ;-)
...Egy kis segítségnek belinkelem én is azt, ami nekünk van:
Nagyon szuper babakocsi én, a párom és a kislányunk is imádja :-)))
Nagyon kényelmes tolni, egy kézzel is irányítható. Két irányból is tolható. Jól felszerelt. Hatalmasak a kerekei, télen a nagy hóban is könnyen boldogultunk vele ;-)
Nekem a ds71 kódú van, ez kicsit sötétebb narancs... inkább terrakotta. De nézd meg a ds80-ast, szerintem neked az tetszene jobban ;-)
Bár a ds81-es zöld sem mutat rosszul!
...Mi is több gyereknek szánjuk a babakocsinkat és már most látom, hogy nem lesz gond, mind a hármat kiszolgálja majd ;-)
Remélem jó járgányt találsz majd!
Könnyű szülést és jó babázást kívánok!
Egy 9,5 hónapos tündérke anyuja :-)

Nekem ilyen van, könnyű egy kézzel irányitani, télen egyszer sem akadtunk el vele, csak az első kerekeit le kell fixálni.
Én sem vennék noname babakocsit, mert ha nem válik be kb 10%-át kapom vissza, mint amennyiért vettem, már ha megveszi valaki,mert mindenki a márkás babakocsikat keresi.
Szóval számold bele, hogy még 5-6 év múlva is jó áron el fogod tudni ezt adni,mig egy symbaba hirdetést meg sem néz senki...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!