Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megvennéd ezt a színű babakocs...

Megvennéd ezt a színű babakocsit egy kisfiúnak?

Figyelt kérdés

[link]

Elég uniszex a színe vagy inkább lányos?

Szeretném, ha a következő babának is jó lenne (hátha kislány lesz)

Vagy esetleg a zöld, bár nekem a narancs jobban tetszik

[link]

2010. júl. 21. 18:35
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

igen, én is akicsi kerekek miat gondolom, hogy lehet márkás, de annyira nem tartós....a magyar utakat nagyon is figyelembe kell venni.

Tényleg nem lebeszélni akarlak, de küldök egy linket:

[link]

szerintem ez nagyon jól néz ki, nagyok a kerekei, strapabíró babakocsi.

és ha tönkre is megy, veszel egy másikat, még mindig nem tartasz ott, mintha azt veszed amit kinéztél...de persze Ti tudjátok, nem beleszólni akartam, csak egy vélemény...

2010. júl. 21. 20:37
 22/40 anonim ***** válasza:
NARANCSSÁRGA!Az én kisfiamnak is ilyet vettünk,ás tervezünk még gyereket!
2010. júl. 21. 20:43
 23/40 anonim ***** válasza:
Alapból nem vennék ennyiért !
2010. júl. 21. 20:58
 24/40 anonim ***** válasza:

Narancs uniszex. Mind a két csemetének jó, akár kislány, akár kisfiú.

De, pici kerékkel egy kicsi hóban viccesen fogod érezni magad, pláne nagyban. Nagy batár tényleg terepjáróval alig lehetett közlekedni, de mégis el lehetett vele jutni a bordás havas úton, a kis kerekes vagy esetleg csodakocsis ismerősök kis sem jöttem a télen.

Ezt jól gondold meg a választásnál. Plusz, amit linkeltek, nagyon meggondolnám, azért mert valami drága még nem biztos, hogy jó is lesz, és amikor tologatod, akkor nem fogod nagyon megbánni, esetleg már az elsőt sem szolgálja ki. Akkora a választék, lehet sem sem nem a jó döntés, és ami neked megfelelne rá sem nézel.

Ha hajthatatlan vagy, ezek közöl narancs. De az én véleményem is, hogy azért nézz szét, olcsóbb és lehet praktikusabbat is találsz. Ti pénzetek, ti tudjátok, de én nem babakocsira, hanem egy komolyabb babaszobára költeném, amit nem csak Xévig használnak a gyerkőcök, hanem adott esetben egy jól megválasztott szettet akár a tinikorig, pl Faktum Viktor

2010. júl. 21. 21:37
 25/40 anonim ***** válasza:
nekem jobban tetszik a link amit a válaszadó adott!mondjuk a szinnel szerintem nincs gond,de azzal a tolókarral én is vigyáznék,mert van olyan,h egy kézzel kell navigálnom a babakocsit és azzal a megoldással nem menne!
2010. júl. 21. 23:16
 26/40 anonim ***** válasza:
Az az indokod, hogy a kistesót is ki kell hogy szolgálja, megértem, de tudd, hogy vannak olyan olcsóbb kategóriák, amelyek kiszolgálnak egy (de akár két) kistesót még, és mégsem horror az áruk. Ettől függetlenül nem lebeszélni akarlak, mert ha nektek tetszik, és a pénz is megvan rá, akkor vedd meg.
2010. júl. 21. 23:51
 27/40 anonim ***** válasza:

Szia!

Bátran vedd a narancs színűt, ha az tetszik jobban!!!

Tökéletes kisfiúnak és kislánynak is!

(Igaz ez a zöldről is ugyanígy elmondható!)

Szóval, ha Neked a narancs felé húz a szíved, akkor vedd meg bátran!!!

...egy kicsit én is off-olok viszont:

Az általad választott járgány tényleg nem a legjobb a tolókarok és a kis kerekek miatt :-(

A barátnőmnek is ilyen babakocsija van és utálja :-(((

Szerintem még nézelődj kicsit... Hidd el érdemes ;-)

...Egy kis segítségnek belinkelem én is azt, ami nekünk van:

[link]

Nagyon szuper babakocsi én, a párom és a kislányunk is imádja :-)))

Nagyon kényelmes tolni, egy kézzel is irányítható. Két irányból is tolható. Jól felszerelt. Hatalmasak a kerekei, télen a nagy hóban is könnyen boldogultunk vele ;-)

Nekem a ds71 kódú van, ez kicsit sötétebb narancs... inkább terrakotta. De nézd meg a ds80-ast, szerintem neked az tetszene jobban ;-)

Bár a ds81-es zöld sem mutat rosszul!

...Mi is több gyereknek szánjuk a babakocsinkat és már most látom, hogy nem lesz gond, mind a hármat kiszolgálja majd ;-)

Remélem jó járgányt találsz majd!

Könnyű szülést és jó babázást kívánok!

Egy 9,5 hónapos tündérke anyuja :-)

2010. júl. 21. 23:56
 28/40 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen van, könnyű egy kézzel irányitani, télen egyszer sem akadtunk el vele, csak az első kerekeit le kell fixálni.

Én sem vennék noname babakocsit, mert ha nem válik be kb 10%-át kapom vissza, mint amennyiért vettem, már ha megveszi valaki,mert mindenki a márkás babakocsikat keresi.

Szóval számold bele, hogy még 5-6 év múlva is jó áron el fogod tudni ezt adni,mig egy symbaba hirdetést meg sem néz senki...

2010. júl. 22. 07:39
 29/40 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!

És ehhez mit szóltok?

[link]

[link]

2010. júl. 22. 07:49
 30/40 anonim ***** válasza:
Szia!!Ez már egy fokkal jobb!!Csak tudod mi van??Nem tudod szembe fordítani a babát!És az nagyon jól jön amíg kicsi és véded őt a széltől vagy akár a naptól!!Nekünk is 3kerekő kocsink van és annak az ülőrészét meg lehet fordítani!!Nagyon imádjuk!!(Knorr babakocsi!)De amúgy ebből a fajta babakocsiból mind a kettő tetszik!!:)
2010. júl. 22. 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.