Megvennéd ezt a babakocsit ha az alábbi feltételeknek
kellene megfelelnie?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék ilyen 3 funkciós babakocsit,de nincs rá 120-140000 ft-unk azért...,a súly nem számít-családi házban lakunk nem cipelem,a nagy kerék kellene mert iszonyú földutak vannak felénk.Igazából ennyi,nem tudom milyen márka-minőség ez,de kinézetre is tetszik.
1.vagyok, még azt nézd meg, hogy összecsukva befér-e a kocsitok csomagtartójába!
2010. júl. 28. 22:23
3/22 anonim válasza:
Én nem vennék iylen kocsit, a mózes sztem felesleges.
Nem tudom bolygókerekes-e, az enyém elől dupla bolygós, az nagyon jó.
Meg Ts-es (Graco) és kompletten volt 50 ezer újonnan másfél éve.
2010. júl. 28. 22:24
4/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat,a méret nem gond,kombink van:)
5/22 anonim válasza:
előző
a mienk összecsukva befér a swift csomagtartójában, ez nem utolsó szempont volt
6/22 anonim válasza:
Nézd meg azért a babakocsikat vaterán és teszvesz-en is, mert az unokanővérem most vett eléggé nagy kerekű graco babakocsit 20E forintért, annyi volt, hogy el kellett menni érte, mert nem postázták.
2010. júl. 28. 22:28
7/22 anonim válasza:
Szia!
Én azért nem venném meg mert felfújható a kereke tehát könnyen kilyukadhat főleg a jó minőségű föld utakon. Én a helyedben tömör kerekűt vennék.
2010. júl. 28. 22:29
8/22 anonim válasza:
Ehhez mit szólsz? Nekem ez tetszik.Kb annyiba kerül ez is.
Nekem nagyon tetszik, de a felfújható kerék tényleg bajos lehet... De azon kívül tök jó!
2010. júl. 28. 23:00
10/22 anonim válasza:
szerintem se vegyél felfújható kerekűt! amúgy tetszik. azt nézd meg, hogy a sport része milyen, mert nagyon zavaró tud lenni, ha a lábrész felemelkedik, ha fekteted a babát (az én kisfiam utálta, emiatt kellett új babakocsi, igaz, az már akkor esernyőkocsi lett)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!