Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megvennéd ezt a babakocsit ha...

Megvennéd ezt a babakocsit ha az alábbi feltételeknek kellene megfelelnie?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék ilyen 3 funkciós babakocsit,de nincs rá 120-140000 ft-unk azért...,a súly nem számít-családi házban lakunk nem cipelem,a nagy kerék kellene mert iszonyú földutak vannak felénk.Igazából ennyi,nem tudom milyen márka-minőség ez,de kinézetre is tetszik.

Ti megvennétek a helyemben?

[link]

2010. júl. 28. 22:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nekünk felfújható kerekű van, kétszer volt kilyukadva a másfél év alatt,mindkétszer rajzszög ment bele. Egyébként pumpálni egyszer kellett csak.
2010. júl. 28. 23:11
 12/22 anonim ***** válasza:

Jól néz ki,van két barátnőm nekik is hasonló van,viszont a földutakat egyik sem bírta az első kerekek miatt és a havat sem...

Szerintem olyat nézzél aminek 4 nagy fix kereke van.

[link]

valami ilyesmit,bár ezt a márkát magyarországon nem lehet kapni,de ilyen váz tutira van.

Ez kibír mindent.

2010. júl. 29. 07:25
 13/22 anonim ***** válasza:

Szia!Nekünk ilyen van:

[link]

Nagyon szeretem,sportkocsivá is alakítható.Igaz nem bolygókerekes,de legalább tömör,nem felfújható:-).

Bolti ára 40-45 ezer körül van.(van hozzá:lábzsák,mózes,sportkarfa.Nagy bevásárlóhálója van,több fokozatban dönthető a háttámla egészen vízszintesig.)Nekünk narancs-bézs kombináció van.

Mi még vettünk színben hozzá illő hordozót is(ez hiba volt,mert a töredékéért kaphattunk volna másfajtát:-)).

További szép napot!

2010. júl. 29. 08:19
 14/22 anonim válasza:
Nekem ilyen van eladó piros-fekete alig használt ha valakit érdekel, van hozzá babahordozóm is adapterrel....
2010. júl. 29. 08:40
 15/22 anonim ***** válasza:
Én is a Gracot ajánlom.
2010. júl. 29. 08:58
 16/22 anonim ***** válasza:

[link]

Barátnőmnek ilyen van, erről tudok nyilatkozni. Ő szereti, minden van hozzá, ami kell, ez hasonló, mint amit Te kinéztél. Az első kerekét ha jól tudom lehet fixálni, bár, hogy milyen módon azt nem tudom. Szerintem jó, amit kinéztél, bár ha az első kereke bolygósra van állítva, akkor azt elég nehéz tolni vacak úton. Ezt tapasztalatból mondom, mert nekem három kerekűm van, az első kereke bolygósítható és fixálható is, de én a gödröknél, járdaszegélyeknél mindig befixálom, mert úgy simán eltolom, de ha bolygós, akkor elakad. Ja, és az enyémet egy kis kallantyúval lehet fixálni a tolókarról. Szerintem nem mindegy, hogy a keréknél kell babrálni ,vagy menet közben megnyomsz egy kis kart és máris fix kerékkel mehetsz tovább.

2010. júl. 29. 09:11
 17/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok választ,nagyon jókat linkeltetek még mellé,így törhetem a fejem még egy darabig.A felfújható kerékkel nem is hittem,hogy ennyi gond van mert itt a 2.szomszédunknak olyan a bergonja és soha nem volt gondja vele,míg a mi habosítot első babakocsinknak totálra kopott és nagyon rázott....Akkor még keresgélem a megfelelőt.
2010. júl. 29. 09:41
 18/22 anonim ***** válasza:
Igen nekem is tetszik nagyon,csak a felfujhatós kerekekkel nemtudom,h lenne-e gondotok esetleg,nekem csak az nem tetszik rajta,de egyébként nagyon szép babakocsi!
2010. júl. 29. 10:28
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem van egy bergonom eladó,hasonlóan néz ki,felépítésben csak más a huzata.Ha érdekel írj privit és küldök róla képet.3hónapot használtuk de akkor sem mindennap-és ez tuti jó kertesbe,mert mi nem ott lakunk és ezért használtuk keveset,nehéz volt levinni,viszont a baba nagyon szerette..még szeretné...30eért odaadom és tényleg nagyon szép.Mi azért vettük meg ezt,mert ehhez komoly szerviz hálózat van és nem egy babát kiszolgál .Mindegy küldök képet ha érdekel.
2010. júl. 29. 10:48
 20/22 anonim ***** válasza:
én vagyok a Bergonos..itt a linkje a baba kocsinknak ha érdekel.. [link] a kék tipusú az csak nem ilyen a huzata.Bordó drapp kockás,jó kis unisex színű.. nem tudom megnyitja e ezt a linket ,elvileg ide van felrakva fotón a kocsink [link] sztem mindent tud amit egy babakocsinak tudni kell,egyedül hordozó nincsen hozzá,mert nekünk volt mikor vettük és nem kellett.
2010. júl. 29. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!