Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Négy és fél hónapos babátok,...

Négy és fél hónapos babátok, mennyi időre foglalja el magát egyedül?

Figyelt kérdés
2020. jan. 10. 10:24
 1/4 anonim ***** válasza:
4,5 hónaposan letettem a szőnyegre vagy játszószőnyegre és körülötte ténykedtem úgy, hogy lásson engem mindig. Közben beszéltem hozzá, énekeltem neki. Egész jól elvolt a forgás gyakorlással meg azzal, hogy megszerezze a játékait valahogy🙂
2020. jan. 10. 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Az első 2 percet sem, a második akár órákig is (sokáig intenzíven volt, megszokta, h egyedül van sajnos), a harmadik és a negyedik meg már esélytelen volt, hogy egyedül legyen a tesók miatt, szóval bármeddig elvoltak, figyelve a nagyokat. 😊
2020. jan. 10. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:
62%

Az enyém semennyire, letenni sem lehetett, és miközben cipelgetnem kellett, megállni, leülni sem lehetett vele. Jaj, rémes volt, és az, hogy egyedül elfoglalja magát, később sem jött el (már 5 éves...).

Ha minden más feltétel adott is lett volna, még akkor sem vállaltam volna második gyereket EMIATT.

2020. jan. 10. 11:10
 4/4 anonim ***** válasza:
A fiam pont 4-6 hónapos koráig volt nagyon nyűgös. Addig tök jól lekötötte a játszószőnyeg, de addigra megunta és ment volna világgá de persze nem tudott 5-10 percenként kellett újabb helyre pakolnom (játszószőnyeg, pihenőszék, adamo, stb) aztán 6 hósan kezdett kúszni onnan minden megváltozott. Már nem volt nyűgös mert eljutott bárhová, de nagyon magára hagyni sem lehetett mert mindig vmi “rosszban sántikál”
2020. jan. 10. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!