KezdƑoldal » GyerekvĂĄllalĂĄs, nevelĂ©s » BabĂĄk » Pocsek anya vagyok? 😱Lelkiisme...

Pocsek anya vagyok? 😱Lelkiismeret furdalasom van.

Figyelt kérdés

Van egy masfel eves nagyon rosszul alvo kislanyom. Egy tunder nappal,imadom nagyon,o az en kis tunderkem,mindennel jobban szeretem..

De az ejszakak borzalmasak. Sokszor kiborulok mar amikor 125odszorre kelt fel ejjel ,sir ,nem akat aludni stb.. volt hogy durvabban vettem ki a kisagybol egy elohalott zombikent,volt hogy kiabaltam vele. Aztan kimentem ragyujtani es elbogtem magam,hogy egy szornyeteg vagyok. Persze mite visszamentem mar adta a puszit stb,en meg lesullyedtem kb.

Apuka nem tud ejjel segiteni ,mert en kellek neki,meg o se tud tobbet mint en mar..

Mas is van igy,vagy en vagyok sz.ar anya?:(

2020. jan. 7. 20:27
 1/8 anonim ***** vĂĄlasza:
91%

Nem,nem vagy sz@r anya.

Én a 8,5 hĂłnaposommal Ă©lem ĂĄt ugyanezt. MĂĄr 3 hĂłnapja. Ɛ addig jĂł alvĂł volt.

Ma reggelre Ă©jfĂ©lig 4x Ă©bredt. Ölben,sĂ©tĂĄlva alszik vissza. Az Ă©jfĂ©li Ă©bredĂ©skor kapott tĂĄpszert,Ă©s 3 Ăłra utĂĄn aludt csak vissza.

Ma mĂĄr tĂșl vagyunk az elsƑ Ă©bredĂ©sen Ășgy,hogy fĂ©l 8-kor aludt el.

A mĂșltkor mĂĄr csak 1x Ă©bredt,azt hittem vĂ©ge az Ă©bredĂ©seknek,de tĂ©vedtem.

Én is tĂŒrelmetlen vagyok. És tehetetlen. És zombi. De szeretem Ƒt. SzeretnĂ©m hinni,hogy Ƒ ebbƑl a feszĂŒltsĂ©gbƑl nem Ă©rez semmit (bĂĄr tudom,hogy igen),Ă©s bĂ­zom benne,hogy egyszer vĂ©ge lesz ennek a ciklusnak.

Te sem tehetsz mĂĄst. Nem tudok tanĂĄcsot adni,csak azt tudom ismĂ©telni,hogy nem vagy rossz anya. És nem vagy egyedĂŒl sem ezzel a problĂ©mĂĄval,ezzel az Ă©rzĂ©ssel.

KitartĂĄst nekĂŒnk!

2020. jan. 7. 20:40
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/8 anonim ***** vĂĄlasza:
92%

Minden anya kiszokott borulni. Minden anyĂĄnak vannak rossz napjai. Sok anya kialvatlan fĂĄradt leharcot. EttƑl mĂ©g nem leszel borzalmas anya. Én sokkal többre tartom azt aki kimeri ezt mondani, mint a mĂ©zes mĂĄzos szĂ©pĂ­tƑ anyucikat, akik azt hazudjĂĄk Ƒk sose kiabĂĄltak mĂ©g a gyerekkel sosem borultak mĂ©g ki 🙄 Ă©s az anyasĂĄg csak is csupa mĂłka kacagĂĄs vattacukor illatĂș csillĂĄmpĂłni..

NekĂŒnk az oldotta meg ilyen idƑs korban szepa miatti 100x Ă©jszakai kelĂ©st (addig jĂł alvĂł volt) hogy magam/magunk mellĂ© vettem.

Ja és magnéziumot szedj.

2020. jan. 7. 20:42
 3/8 anonim ***** vĂĄlasza:
91%
Szia. Nem lehet, hogy fogzik? Hogy fåj valamije? Próbåltål adni neki 2.5 ml nurofent? Na nem ållandóan, de lehet, hogy tényleg fåj az ínye, attól meg aludna éjjel 1 nagyobbat. Dehogy vagy sz@r anya. Akinek rossz alvó a babåja az åtérzi, hogy milyen ez.
2020. jan. 7. 20:50
 4/8 anonim ***** vĂĄlasza:
85%

Off.lesz,bocsi.

#2-es.

Ezt mi is prĂłbĂĄltuk,de ĂŒvölt ott is. NĂĄlunk szerintem inkĂĄbb a mozgĂĄs,mint a szepa. Mert ĂĄlmĂĄban is mĂĄszik,felĂŒl,fĂ©lĂĄlomban felĂĄll. Ha magunkhoz vesszĂŒk,akkor is mocorog,sĂ­r. Csak ölben,sĂ©tĂĄlva nyugszik meg,alszik vissza,de 5-bƑl 4x azonnal felĂ©bred,ahogy megprĂłbĂĄlom lerakni. 9 kg.,nehezen bĂ­rjuk.

Erre nincs valami tipped?

MĂ©g egyszer bocs az off.-Ă©rt,kĂ©rdezƑ!

(1-es voltam)

2020. jan. 7. 20:52
 5/8 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Ahh ,köszönöm szĂ©pen,hogy ilyen kedvesen valaszoltatok❀ Akkor picit megnyugodtam!😱

Van egy kis ringatoszeke abban szokott elaludni,ha magunkhoz veszem akkor foleg azt hiszi ,hogy jatek van ,vagy ordit :(

Adtam mar neki nurofent,cataflamot semmi nem hasznalt. Sot egyszer amikor betegvolt kapott germicid c kupot amiben van egy picike nyugtato elvileg.. semmit nem hasznalt.

Most raadasul nathas szova meg rosszabb a helyzet,orrszivas ejjel stb. Ki vagyok :( annyira jo lenne aludni egesz ejjel..:/

Kitartast nektek AnyukĂĄk❀

2020. jan. 7. 21:07
 6/8 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Egyebkent a foga is biztos kozre jatszik. Mert voltak ejszakak amikor csak 1x-2x ebredt amikor kijott egy foga. Nagyon sok foga van ,most jon meg egy szemfog es hatul par orlo is kibujtak,de meg van vissza :(

Csak az bant,hogy ilyen undok vagyok vele ejjel,es en is az miatt erzem rosszul magam,hogy o ezt erzi es azt hiszi nem szeretem.:/

2020. jan. 7. 21:10
 7/8 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

A lĂĄnyom 3 Ă©ves korĂĄtĂłl aludja ĂĄt az Ă©jszakĂĄt.

Neked ennél csak jobb lehet. Kitartås!

2020. jan. 7. 21:20
 8/8 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Enis ugyan igy kiszoktam borulni es borzalmas erzesem van utana. Amibe biztos lehetsz az az hogy nem vagy ezzel egyedĂŒl. Az anyasag nehĂ©z nagyon. RĂĄadĂĄsul en meg egyedĂŒl is nevelem.. KitartĂĄst lesz jobb is!
2020. jan. 8. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!