Kólikás babák szülei, mi vált be?
Figyelt kérdés
11 hetes a lányom, 6 hetes korától sír, visít. Kézben sem jó, sehol sem ilyenkor. Már valamennyire sikerül elterelni a figyelmét, de rövid időn belül ismét sír.
Mentálisan nagyon megviselő, szörnyű, hogy semmi sem válik be.
Nálatok meddig tartott?
2020. jan. 6. 18:33
1/9 anonim válasza:
3 hós kora után kicsivel múlt el. Addig espummisan, torna, masszírozás és hordozás. Életem legjobb befektetése volt a karikás kendőm
2/9 anonim válasza:
Melegített meggymagpárna
Trugris/ pumalóg a fán póz
Espumizán rontott a helyzeten..annyira elaprózta a pukikat, hogy folyamat szenvedett tőle..
Így meg csak kijött a sok egyben..
Az összes létező cseppet kipróbáltuk, csak a Colief vált be..
Grpe water-t nem teszteltük
5/9 anonim válasza:
Espumisan, kólika póz apa karján, torna háton fekve feltoltam a 2 lábát-jöttek a pukik :), nagyon sokat hajszárítóztuk a hasát, mászkáltunk vele, ringattuk a vállunkon az ölünkben, köménymagteát adtunk-de abból csak NAGYON PICIT-mert hasfájást okozhat, ritkítottam a szoptatáson, hogy legyen közte minimum 2 óra, figyeltem a kajámra, kb ennyi.
6/9 anonim válasza:
Nálunk az espumisan vált be és a hason altatás... :)
7/9 anonim válasza:
Semmi nem vált be,3 hónapos kora után elmúlt,azóta is egy mosolygós,vidám gyerkőc.Tudom,hogy úgy érzi ilyenkor az ember,hogy ennek sosem lesz vége.Türelem,kitartás!
8/9 anonim válasza:
Espumisan nem vált be igazán, a védőnő javaslatára vettünk Gripe watert(rossmannban) attól sokkal jobban lett, lettünk mind. Tornáztattam de nem mindig jött be. Meg a hordozás segített, még magamrakötöttem és abbahagytam a sírás. Kb 3-4 hónapos volt mikor abbahagyta, egyre ritkábban fájt a hasa. Kitartás!
9/9 anonim válasza:
"abbahagytam a sírás."
Tudom, hogy elírás, de épp ringatom a kéthónaposom már órák óta, és lassan én is így vagyok. De itt tényleg csak én hagytam abba a sírást, mikor felkötöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!