Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, szerintetek a csecsem...

Anyukák, szerintetek a csecsemőt puszilgathatja más személy is, mint a szülei (például mama, papa, rokon), vagy ez veszélyeket rejt magában és elkaphat valami betegséget?

Figyelt kérdés
2019. márc. 26. 12:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha egészséges miért ne? A szülőkben is lappanghat olyan betegség, amiről nem feltétlen tudnak...
2019. márc. 26. 13:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Rokon egy-egy puszi nem para, nalam az verte ki a biztositekot, mikor anyos korbenyalta a gyerket 😅
2019. márc. 26. 13:01
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
Veszélyes, tejeszthet az adott illető pl herpesz vírust, az nagyon súlyos következményekkel jár egy kisbabánál. Az arcát, és a kezét én nem engedtem puszilgatni senkinek, bár most se engedem, már fél éves.
2019. márc. 26. 13:01
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Én nem örültem volna, ha a néhány hónapos babámat csókolgatják, még nagyon fejletlen az immunrendszerük. Szerencsére nálunk senki nem tette, szerintem illetlenség is. A szülő teljesen más, egy orvos ezt el is magyarázta, miért. Szóval más ne puszilgassa, ha nem muszáj.
2019. márc. 26. 13:03
 5/10 anonim ***** válasza:
50%

Én nagyon utálom a puszilkodást, a gyereket is abban a szellemben nevelem, hogy csak közeli családtagok puszilhatják babaként és mások csak, ha megengedi. Amíg nem tud dönteni, senki se puszilja( max lábat/buksit ellenben lehet csikizni, simogatni, de azt is felügyelem.

Nem kell kötelezően puszilnia senkit és eltűrnie sem.

Mindezek ellenére 5 éves és hatalmas pusziosztó lett belőle.

2019. márc. 26. 13:06
 6/10 anonim ***** válasza:
60%

milyen veszélyeket rejtene?

ugyan! :D

2019. márc. 26. 13:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyereknek nem kell a steril, érzelem és érintésmentes környezet, max akkor, ha súlyos beteg, vagy anyuka egomanias. Nyugodtan meg lehetett érinteni, puszilni a gyerekemet. Nyilván nem egy vadidegennek, de rokonoknal, barátoknal teljesen természetes volt egy puszi. Az én ismerőseim és rokonaim normális emberek, egyiknek se jutott eszébe betegen csókolgatni.
2019. márc. 26. 13:30
 8/10 anonim ***** válasza:
57%
Eggyáltalán nem szeretem,tegnap átjött anyosom hozzánk,persze az volt az első dolga hogy puszilgatta a lányom aki 14 hónapos,majd közölte hogy egész nap ment a hasa😑😑😑mondom neki h akkor legyen szives ne puszilgassa mert nem szeretném ha elkapná ha netán ragályos lenne,talán kicsit megsértödött,de szerintem érthetö volt a reakciom.
2019. márc. 26. 22:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Utolsó,ú basszki,ez komoly..lehet meg fejeltem volna a nyanyát.

Ennyi esze legyen "felnőtt" embernek..

Még hozzátok mennie is pofátlanság volt,de hogy puszilgatja a kicsit,

fostosan.. :-((Akik le pontozták meg agyhalottak.

2023. szept. 8. 14:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem mondom hogy egyáltalán nem,de őszintén annyira nem is örültem neki.

Mondjuk azt is hozzá teszem hogyha anyósom egy pedáns értelmes nő,akkor lehet nem bántam volna..De elég dzsuvásan él, szóval nem ilyen.

2023. szept. 8. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!