Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A pici babát hány hónapos...

A pici babát hány hónapos korátol vihetem hosszabb útra vonattal?

Figyelt kérdés
(pestről - szegedre szeretnék lemenni ha a pici meg van. a nagyszülőnek meg a kollégáimnak akarom megmutatni. 1 hónapos babát már vihetem?
2007. dec. 11. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Talán a hat hetet nem árt megvárni, de bevallom, én is egy hónaposan mutattam körbe a családban a fiamat... igaz, tavasszal, nem ilyen megfázásos-tüsszögős időben. Ha szoptatod majd, az kényelmesen megoldható a vonaton, mi is mindig úgy néztük ki a vonatot, hogy egy evés az útra essen. Ilyen picur még végig fogja szinte aludni az utat. Vigyél magaddal fertőtlenítő kézkendőt és olyan takarót, amit a vonaton használsz. Nem lesz kicsi a poggyászotok (váltás ruha, pelenka, stb), de megoldható. Jó egészséget és (majd) jó utat!
2007. dec. 11. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem viheted
2007. dec. 11. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a 3 hónapos fiamat vittem Rómába vonattal, semmi baja nem lett tőle...

Éjjel utaztunk, akkor aludt mellettem meg a babakocsi mózeskosarában, a városnézésnél sem volt túl macerás, szeptember volt jó idő, a kocsijában is tisztába lehetett tenni, a szálloda szép tiszta volt, velünk aludt a nagy ágyon, imádták az olasz nők mert már akkor huncutan mosolygott:)

15 hónaposan pedig Velencébe vittük ugyan úgy vonattal, az annyiból volt nehezebb, hogy a városban a sok kis hídon nehéz volt babakocsival cipelni, valamint addigra már nem csak a kocsiban ült, mindig ki akart szállni, és akkor olyan lassan haladtunk...

2007. dec. 12. 12:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

szia!

nyugodtam viheted a vonaton kényelmesen megetetheted pelust cserélhetsz csak kicsit sok cuccot kell vinni ebben a hidegben.ajánlom hogy magadnak is vigyél váltó felsőt mert sajnos én nem vittem és tiszta büfis lettem:)

jó utat nektek!

2007. dec. 13. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!