A pici babát hány hónapos korátol vihetem hosszabb útra vonattal?
Én a 3 hónapos fiamat vittem Rómába vonattal, semmi baja nem lett tőle...
Éjjel utaztunk, akkor aludt mellettem meg a babakocsi mózeskosarában, a városnézésnél sem volt túl macerás, szeptember volt jó idő, a kocsijában is tisztába lehetett tenni, a szálloda szép tiszta volt, velünk aludt a nagy ágyon, imádták az olasz nők mert már akkor huncutan mosolygott:)
15 hónaposan pedig Velencébe vittük ugyan úgy vonattal, az annyiból volt nehezebb, hogy a városban a sok kis hídon nehéz volt babakocsival cipelni, valamint addigra már nem csak a kocsiban ült, mindig ki akart szállni, és akkor olyan lassan haladtunk...
szia!
nyugodtam viheted a vonaton kényelmesen megetetheted pelust cserélhetsz csak kicsit sok cuccot kell vinni ebben a hidegben.ajánlom hogy magadnak is vigyél váltó felsőt mert sajnos én nem vittem és tiszta büfis lettem:)
jó utat nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!