10,5 hónapos babánál el lehet kezdeni a bilire szoktatást?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, 3 gyerkőcöt nevel és mindkét nagyobb gyereke már 15 hónaposan szobatiszta volt. Azt mondta nyugodtan kezdjem el én is, a legkisebb fiát, aki 9 hónapos, már naponta 3* ráülteti. Előtte nem foglalkoztam ezzel, de nagyon elgondolkodtatott. Nem korai? Vegyek bilit a kislányomnak?2008. nov. 19. 10:45
11/15 A kérdező kommentje:
Szerintem maradok az eredeti tervemnél, miszerint majd nyáron kezdünk bilivel ismerkedni, akkor már úgyis másfél éves lesz és könnyebb is vetkőztetni, ha jelzi, hogy lesz valami. A kérdésre viszont a morbid, ergo beteges jelző kicsit erős...
2008. nov. 19. 15:03
12/15 anonim válasza:
Sztem nem akart megbántani,csak felháborította,h ilyennel tömik a fejed,és még büszkék is magukra az ilyen anyukák!Esetleg írni-olvasni 2 éves korban?Na jó,tényleg abszurd,h ilyenekkel versenyeznek.Nekem 2 gyerekem van-a nagy 16 éves,a pici 6 hós-,de eszembe sem jutott volna se akkor,se most,h olyan dolgokra próbáljam rávenni,amihez nem elég érett.A pici 2 hete fordult meg(hasról vissza még nem megy),még nem mászik,nem tud felülni,és állni sem.És foga sincs.NA ÉS????Tökéletes bab mégis.Mert jókedvű,állandóan vigyorog,dumál és 8 hetes kora óta nem kel fel éjszaka.Talán,mert kiegyensúlyozott és nem kell állandóan megfelelnie
14/15 anonim válasza:
Sziasztok, első válaszoló vagyok. Nem azt mondom, hogy erőltetni kell, sőt nem szabad, nekem úgy lett a lányom 1 éves korára szobatiszta, hogy a vc-vel szemben volt a bili, és amikor mentem én, jött velem, és magától ült rá, megdícsértem érte, és így szokott le.
Hiába az erőltetés, nem fog sikerülni.
15/15 anonim válasza:
az én lányom 1 hét alatt lett teljesen szobatiszta, de nem erőltettem 2 éves múlt nyár volt 1 kis bugyi volt rajta amit bárhol letolt és már pisilhetet is. Éjjelre még 1 hétig
kapott pelust de reggelre mindig száraz volt neki így elhagytuk azt is. Egyszer sem pisilt vagy kakilt be. már 10 éves nagylány. meg kell várni amíg szellemileg elég érett lesz hozzá. Nekem szerencsém volt. Kíváncsi vagyok a 4 hónapos tesójával hogy fog lezajlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!