Hogyan kell a szobatisztaságra szoktatást kezdeni?
és az nem sül el visszafelé, hogy mondjuk ha látom, hogy kezd "erőlködni"(ez mindennap kb. ugyanabban az időben van)ráteszem a bilire?szóval nem lesz az, hogy amíg nem ül a bilin nem fog erőlködni?
húú, remélem érthető voltam
Mi még sehol nam tartunk a 2 éves lányommal. Ugyanis nem szól se pisi, se kaka esetén. A kakát ugyan észreveszem, amikor erőlködik, de ha hozom a bilit és ráültetem rögtön elmegy az inger és nincs is türelme tovább ülni.
De úgy vagyok vele, hogy ráérünk. Sok gyereket ismerek, aki októberben, meg decemberben lett szobatiszta. Szóval a nyár nem garancia semmire. A gyereknek is meg kell érni rá.
Szia!
Anyósom bilit vett az akkor 8 hós fiamnak. elfogadtam, de szépen letettem a wcénkbe. Százszor elmondta már, hogy a másik unokája, már 9-10 hósan szobatiszta volt. Ne mondja nekem senki, hogy egy 9 hós baba, már tudatosan ráül a bilire. Egyetértek az előttem szólóval egy gyereknek meg kell érni erre. Novemberben megyünk Hévízre (ajándékba kaptuk az üdülést) és az anyósom ekkor újra kapott az alkalmon, hogy akkor jó lesz, mert addigra szobatiszta lesz a fiam. Én csak mosolygok rajta, hagy mondja. 14 hós a fiam, de egyáltalán nem érdekli a dolog. Az sem zavarja ha végigfolyik a lábán. Ha ráültetem a bilire szépen ül rajta, de ennyi! Majd jövő nyáron.
A barátnőm kislánya februárban volt 2 éves és ő akkor lett szobatiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!