10 hósan el lehet kezdeni a bilire szoktatást? Mik a tapasztalatok?
A múltkor volt valami műsorban szó erről (talán Fókusz), hogy már egészen pici kortól (pár hónaposan) biliztetik a babákat.
Szerintem kell egyfajta érettség a szobatisztaság eléréséhez. Amikor a picur tudja, hogy mi az a pisi-kaki, valamilyen módon jelzi, hogy mire készül, zavarja a teli pelus, stb.
Ha úgy látod, hogy a babád érett rá és napirendetekbe/életmódotokba belefér, akkor hajrá!
most tanultam bioszból
1,5éves kora előtt teljesen felesleges, mert nincs meg a tudatlagos összeköttetés a hólyag, és a gerincvelő, valamint az agyvelő miatt, tehát addig nekik reflex szerűen jön, és nem tudja irányítani. Tehát ha ráülteted a bilire, és belepisil , az sem azért lesz, mert tudja szabáályozni, hanem véletlenül pont akkor, és az anyuka meg ujjj újjong, de közben nincs min, mert teljesen véletlen.De olvass utána, én most tanultam
Ha 10 hónaposan elkezded, akkor 2 évesen lesz szobatiszta. Ha másfél évesen kezded, akkor is 2 évesen lesz szobatiszta.
Szóval el lehet kezdeni, de érelme még nincs.
ok rendben köszi mindenkinek a válaszokat
További szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!