Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én húzom fel magam ezen?...

Csak én húzom fel magam ezen? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Ma voltunk a doki néninél.Szóltam neki,hogy szeretném a 2-es tápszert adni a kislányomnak aki 7 hónapos.Mert már nem elég neki az 1-es.Este alvás előtt azt eszik.6 körül vacsi ami tejpép.Éjjel felkel és nem csak iszik hanem eszik is.Jól leb@szott,hogy nem tömöm meg eléggé és,hogy olyan nincs,hogy nem lakik jól.Ja.és felkelhet és sirhat azért is mert szeparációs szorongása van.Azt tanácsolta,hogy fektessem magam mellé és aludjak vele.Nem akarom mellénk szoktatni hogy utána nehéz legyen visszarakni az ágyába.Nagyon rosszul esett,hogy hülyének nézett.Kiváncsi lennék,hogy ezt egy 3 gyerekes anyukával is eljátszaná????!
2010. júl. 20. 21:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ezzel nem kell orvoshoz menni, mert ez nem betegség, csak egy fejlődési fázis. Majd kinövi, türelem. Addig is nagyon sok szeretetre van szüksége tőled. :)
2010. júl. 21. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!