Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fültisztitás csecsemőknél?

Fültisztitás csecsemőknél?

Figyelt kérdés

3 hónapos babának mivel lehet tisztitani a fülét? Eléggé sok sárga fülzsír lett a fülébe, ki mivel tisztitotta ?

Mit lehet használni ilyen kicsi korban?

2019. dec. 27. 21:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Fültisztító pálcikát ne használjatok. Nekem nagyon kényes fülem van, sokszor gyulladás miatt a fül-orr-gégészeten kötök ki. Szinte mindig elmondják az orvosok, hogy ne piszkáljam.A babámnak meg pláne nem piszkálom. Egy-egy csepp olaj, ami kifolyik, azt nedves törlőkendővel kitörlöm.
2019. dec. 28. 11:31
 12/14 A kérdező kommentje:
Akik azt írták hogy eddig nem pucoltam illetve nem jutott eszembe 3 hónapig annak a válaszom az lenne, hogy tisztítottam természetesen illetve pálcikáról én sem olvastam jókat, viszont teljesen textil pelussal illetve még ha pálcikát használnék sem jönne ki.. Azért kérdeztem itt hogy ki mivel szokta
2019. dec. 29. 16:00
 13/14 A kérdező kommentje:
többen is ezt az olajat irtátok hogy bevált, ezt gyógyszertárba tudom megvenni?
2019. dec. 29. 16:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Van itthon amúgy ez a dm es babáknak való pálcika, de nem is nagyon próbáltam azzal ne hogy bentebb menjen a fülzsír, csak ami kijött úgymond és kitudtam szedni biztosra.
2019. dec. 29. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!