A fejpántnak van vmi haszna csecsemőknél vagy csak cukiságból teszik rájuk?
Figyelt kérdés
2016. aug. 4. 18:25
1/13 anonim válasza:
És ezt miért a terhesség kategóriában kérdezed?
2/13 A kérdező kommentje:
Nemtom,most fogok szulni es vasarolgatok.
2016. aug. 4. 18:29
3/13 anonim válasza:
Én még nem láttam ilyesmit.képen láttad vagy az utcán?
4/13 A kérdező kommentje:
Leginkabb kepeken,ujszulott v par honapos babakon (utcan nem szoktam be kukucskalni a babakocsikba)
2016. aug. 4. 18:30
6/13 anonim válasza:
Kopasz babáknál dísz. Hajas babáknal funkcionalis. Bar az en hajasom meg 11 honaposan sem turi, pedig jo lenne, mert a szemebe log es csat meg nem marad benne, gumit is kihuzza, igy marad a fesulgetes (el a homlokabol).
7/13 anonim válasza:
A csecsemő füle érzékeny. Szeles időben védeni kell a fülüket, van mikor olyan idő van, hogy egy pánt is elég. Ha őszi/téli babád lesz, akkor ne vegyél, mert úgyis sapi lesz rajta. Igaz nekem kisfiam van és nem adok rá fejpántot, szeles időben sapit de szoktam látni babákon.
8/13 anonim válasza:
Ez főleg Amerikában divat, és babafotózásoknál szoktak ilyet, de amúgy teljesen felesleges. Nekem sose jutna eszembe, ha szeles az idő, akkor meg ott a sapka, az legalább ér is valamit.
9/13 anonim válasza:
A barátnőm a kislányára csecsemő korától adta,hogy ne álljanak el a fülecskéi. Most 2 éves a kicsi,de szegénykének nagyon elállnak. Semmi haszna,de nagyon cuki a kicsiken. Nekem is lányom lesz és tuti veszek neki én is 🙂
10/13 anonim válasza:
Nekem idiotán néz ki,nem volt a nagynak és a kicsinek se lesz. Nagyobbként sincs a nagyon,mert annyi haja van,hogy meg se marad rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!