Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Picifiam 18 hónapos és egy...

Picifiam 18 hónapos és egy szót sem beszél. Ez normális?

Figyelt kérdés
Kisfiam elmult 18 hónapos,és mindent megmagyaráz,sikít ha valamit nagyon akar,meg gögicsél egész nap,kiti-kiti....baga-baga...kutu-kutu,,,,de nem mond ki egy értelmes szót sem.Vajon miért?Kezdem aggódni!Valaki aki hasonló helyzetben van? Köszi
2010. júl. 20. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
majd jön az magátol
2010. júl. 20. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez normális.Az én fiam is 21 hósan kezdett el szavakat mondani,utánozni.Most lesz 25 hós,de még mindig nem beszél mondatokban.A fiúk álltalában lustábbak.Ez tapasztalat is.Ne ijjedj meg.
2010. júl. 20. 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Fél év múlv kezdhetsz el aggódni,addig ez természetes. Nagyon kevés baba beszél előbb érthetően.
2010. júl. 20. 18:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó,köszönöm.
2010. júl. 20. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
igen, normális. Ha majd 2,5-3 évesen sem beszél, akkor aggódj.
2010. júl. 20. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Kisfiam 19 hónapos, de 2 szót mond összesen. Még nem kell aggódnod!
2010. júl. 20. 19:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Az enyém pár nap múlva lesz 18 hónapos,fiú ő is, és magában egész nap motyorog de értelmes szót ő se mond még.Sokan kérdezik,hogy nem beszél még,mondom hogy nem.Látom rajta hogy amit mondok neki megérti csak mondani nem akarja.Majd egyszer elkezdi és be nem áll a szája.Én még nem aggódom.
2010. júl. 20. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!