Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha porszívós orrszívót használ...

Ha porszívós orrszívót használok egy 3 hónapos babánál, ültessem közben, mármint az ölemben, vagy feküdjön közben?

Figyelt kérdés
Milyen sűrűn használhatom? Akár 10 percenként is? És mennyi ideig tarthat egy alkalom? Tényleg be kell közben fogni a másik orrlyukat.
2008. nov. 18. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen ,érdemes befogni a másik orrlyukat,hogy hatásosabb legyen.Én az én babámat fektettem,de majd meglátod nálatok mi válik be ,engedi.e hogy könnyebb neked hozzáférni.Akkor kell használni,amikor szükséges,neki ez olyan mint az orrfúlyás.Egy-eyg alkalom nem tart soká,mert hamar le lehet szívni,nálunk fél perc se sokszor,több idő megy el a hadakozással,de van amelyik baba külön szereti.A lényeg hogy te is mosolyogva csináld.

Remélem tudtam segíteni.

2008. nov. 18. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 8 hetesek vagyunk, a babát lefektetjük a pelenkázóra és ott csináljuk. Szerintem nem árt a babának, ha sűrűn csinálod, végülis neki ez helyettesíti az orrfújást.

Én is hallottam., hogy be kell fogni az egyik orrlyukát, de nekem akkor köhög a kislányom, húgyhogy én nem szoktam befogni, és így is szépen kiszívja a váladékot.

Üdv,

8 hetes kislány anyukája

2008. nov. 18. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem leszek népszerű, de én mikor nagyon tele van neki, akkor az egyik lyukon fújom a Sterimar-t, a másikon szívom. Ez az egyetlen, ami nekem eddig hosszabb távra bevált, mikor nagyon tele volt neki. Ha folyamatosan folyik, akkor én az elektromosat használom csak. És csak ülve bírok már vele (hat hónapos).
2008. nov. 18. 20:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, nagyon sokat segítettetek!
2008. nov. 18. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!