Terpeszpelust éjjelre levehetem vagy mit ajánlanátok, hogy tudjon aludni?
Ha hasra fektetes?
Oldalt alvós babám háton a mai napig nem alszik (17 hónapos)
Hason szeret, vagy oldalt.
Napközben tud aludni?
Sajnos neki annyira sok az alvasideje, hogy éjjel sem szabadna levenni
Azt nem tudom,mennyire jó vagy nem,ha éjszakára nem adod rá.
Csak az én tapasztalatomat tudom leírni. 7,5 hónapos kisfiam is 6 hetes korától hordta a terpeszpelust. Először a fűzősszerűséget,aztán találtunk a neten gatyaszerűt. Az kényelmesebb volt neki.
De egyiket sem adtam rá éjszakára.
Kikértem a védőnő véleményét,aki azt mondta,nem baj,ha éjszakára nem adom rá,ha nappal rajta van.
Még lesz egy controllunk,de szépen helyrejött. Neki azért kellett hordania,mert nem volt csontmag. Most már van,de asszimetrikus.
Nem tudom nyugodt szívvel azt mondani neked,ne add rá éjszakára,mert minden baba más,nem tudom,nektek mi a probléma. Azt javaslom,beszéld meg a védőnővel vagy a dokival.
És az is lehet,hogy én se tettem jót ezzel,csak szerencsénk volt.
2-es vagyok.
A hordozás jó,de ha épp nem hordozod,legyen rajta nappal,és a nappali alvásoknál is. Az jó,amit az 1-es írt,próbald hason altatni. Az én babám hason alvós volt a kezdetektől. Még most is hason szeret aludni,pedig már mozog,ő helyezkedik el a neki tetsző alvási helyzetbe.
Lehet,hogy kötött a babád csípője,emiatt javasolták a terpeszpelust.
Napközben legyen rajta minél hosszabb ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!