Ajanlanatok ezt az eteto szeket?
Kerem csak azok valaszoljanak akik mar hasznaltak
Stokke etetoszekkel szemezek amit ujszulottnkortol lehet hasznalni
Van valakinek tapasztalata? Az Kicsit zavar h nincs elotte ilyen asztalka v minek nevezzem amikor mar tud ulni az kellene nem?
Sztem nem er ennyit. Mi is vettünk egy draga hiperszuper, dönthető, alakuthato szeket aztan a gyerekem utalta. El is adtam az első baleknak es vettem egy ikea antilplopot. Na azt szereti
Egyebkent egy újszülött mit csinal egy etetoszekben?
Antilop csak ülnii tudó babáknak való
Az első lépések nálunk pihiszékben történtek.
Amikor aban felült, akkor tettem át etetőszékbe ( ami egyébként fp dönthető
Hat figyu, te tudod. En fiam is sajna 3his kortol vegyesen anyatejes/tapis volt, 5 hosan kezdtuk el a ht-t o sem ult. En is a pihenőszekben kezdtem etetni 1-1 kanal kostoltatassal a gyo tanacsara. Aztan vettunk dönthető szeket de sztem tokre felesleges volt, mert sokaig meg nem evett mennyiséget még. Aztan meg ugye nalunk is jott az antilop mire mondjuk kivaltottunk egy kajalast. Addig csak szenvedtunk a donthetoben.
Most varom a masodikat, vele remelem azert tovább sikerul a szoptatas, de hogy en tobb dönthető szeket nem akarok a lakasban az tuti.
Mondjuk amit a hatos irt a takaritas resze az nalunk is igy volt. Istenem de utaltam. Mindig történt valami baleset. Plusz a szek nagy volt. A hely kicsi. En ennyit nem takaritottam az eletemben semmit mint azt a szart. Viszont az a stokke mas a kepek alapjan mint egy atlagos műanyag párnas etetoszek. (azt irta is a kerdezo h olyat nem akar)
Egyebkent a masik faktor h minel parnasabb, annal melegebb egy szék ami miatt nyaron el lehet jutni arra a szintre h a gyerek mar a latvanytol is ordit, bele se kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!