Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 hónapos babát mennyire...

1 hónapos babát mennyire szokás lepasszolni valakinek vigyázásra?

Figyelt kérdés

Tesóm passzolja le a gyerekét 1 hónaposan az anyánkhoz 4-6 órára, mert mehetnéke van. Ő már nem volt sehol nagyon régen és kell neki az “énidő”. A kifogás az, hogy amúgy is tápszerem van, mert nem volt tej. Szerintem ez abnormális dolog, ilyen picit rábízni valakire. Amikor szóvátettem leordítottak hogy nekem nincs gyerekem, nem tudhatom hogy megy ez, mások is ezt csinálják.

Amúgy már a baba 6 hónapos korában vissza fog menni dolgozni napi 4 órát, addig anyánk vigyáz majd rá. Én úgy gondolom, hogy minek ilyennek akkor gyerek? Anyagi gondjaik nincsenek, csak unatkozik otthon, ezt meg is mondta.

2019. dec. 2. 15:36
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
83%
#27 Csak épp van különbség aközött, amit nem tudsz kivédeni, amiről nem tehetsz, meg amit szandékosan nyomsz a gyerek pofájába. Igen, a városban is szar a levegő. Pont ezért nem kéne még a cigi füstöt is az arcába nyomni.
2019. dec. 5. 18:22
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Ő a magyarországi ambuláns szülésnek nézett utána, hiába külföldi szülésről van szó a válaszban...
2019. dec. 5. 18:25
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan így van, a bölcsőhalál kockázatát is erősen növeli a dohányos szülők közt élés.

Persze,nyilván ki kell vinni a levegőre, de nem ugyanaz, akkor sem, hogy a dohányos ruhámhoz ölelgetem, meg a nikotinos kezemmel etetem, meg hogy kiviszem sétálni.

Mert hiába mosod a kezed, akkor is olyan... Gondolom nem öltözik át naponta 5* sem.

Ez egy nagyon rossz hozzáállás, hogy nem baj az, úgy is van annyi dolog a világban.

Az ember minden tőle telhetőt megtesz, hogy a gyerekének jó legyen,ami kivédhető dolog, pl leszokni a bagóról, az nem nagy áldozat nem? Ez olyan, hogy össze fog enni életében majd sok rosszat is, attól még nem etetünk egy pár hós babát őzpörkölttel meg csokival..

Amit lehet, azt kivédi az ember, ennyi. Már aki..

De cigizzen nyugodtan, én attól jól alszom, mert ő cigizik, csak ne adja elő itt a szent tündéranyát, másokat leszólva :D

2019. dec. 5. 18:27
 34/35 anonim ***** válasza:
18%
Nem tudtam hogy külföldi szülésről volt szó. Azért ekkora tahonak nem kellene lenni.
2019. dec. 5. 19:18
 35/35 anonim ***** válasza:
82%
Pedig az volt az első szó, amit leírtam...
2019. dec. 12. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!