Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 hónapos babát mennyire...

1 hónapos babát mennyire szokás lepasszolni valakinek vigyázásra?

Figyelt kérdés

Tesóm passzolja le a gyerekét 1 hónaposan az anyánkhoz 4-6 órára, mert mehetnéke van. Ő már nem volt sehol nagyon régen és kell neki az “énidő”. A kifogás az, hogy amúgy is tápszerem van, mert nem volt tej. Szerintem ez abnormális dolog, ilyen picit rábízni valakire. Amikor szóvátettem leordítottak hogy nekem nincs gyerekem, nem tudhatom hogy megy ez, mások is ezt csinálják.

Amúgy már a baba 6 hónapos korában vissza fog menni dolgozni napi 4 órát, addig anyánk vigyáz majd rá. Én úgy gondolom, hogy minek ilyennek akkor gyerek? Anyagi gondjaik nincsenek, csak unatkozik otthon, ezt meg is mondta.

2019. dec. 2. 15:36
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
26%
Miért ne ? Simán haza engedhették! Kicsit lazult. Jól tette!
2019. dec. 2. 19:23
 22/35 anonim ***** válasza:
54%

Én 3 hetes korától adtam oda anyukámnak 5 órára minden hétvégén, hogy ne kattanjak be. Anyatejes volt, fejtem neki és kész. Egy klassz és nyugodt kissrác cseperedett belőle, most 16 hónapos és még egyszer sem volt szeparációs szorongása, annyira megviselte, hogy a gonosz önző anyjaán kívül másra is számíthat :P

Szerintem ne pofázz bele mások magánügyeibe. Akkor se, ha lenne gyereked, de így aztán pláne.

2019. dec. 2. 19:39
 23/35 anonim ***** válasza:
54%

20.

Nem hinném, hogy azért valaki begyöpösödött lenne,merta félnapos babáját nem bízná rá valakite, hogy bulizzona barátaival. Ez oöyan cigányos.

2019. dec. 2. 20:12
 24/35 anonim ***** válasza:
24%
Ambuláns szülés van külföldön sok helyen. Ez valakinek új? Bemész, kitolod, aztán mehettek is haza.
2019. dec. 2. 23:51
 25/35 anonim ***** válasza:
23%
Aki szülés után 6 órával lepaszolja a gyerekét az nem akart gyereket.. én még mikor nem is voltam terhes csak a tesom vagy a férjem testvérének a gyerekeit fogtam le se akartam tenni őket.. a saját gyerekemet meg pláne nem.. soha nem akarom h a férjemen kívül más (anyám vagy a férjem anyja ) annál az 5 percnél amíg cigizek (tapszeres baba) vagy annál a 10 percnél amíg lefutok a ház aljánál levő boltba valamiért legyen vele.. ha itt vannak persze foghatjak játszhatnak vele.. bufiztetes etetes alvást is megpróbálhatjak de úgy h ott vagyok mellettük.. lehet h csak én vagyok ilyen de nekem nincs én idő soha nem is kellett meg a házasság előtt a ferjemmel sem kellett én idő.. vannak ilyen emberek de ok minket mi meg őket nem értjük .. de szerintem aki állandóan ( nem heti 1x) lepaszolja a gyereket annak nem kellett igazán. A legcsodásabb dolog hallani az első hangot vagy az első mosolyt vagy az első gögicselest.. ha pont nem vagy ott nem szakad meg a szíved h nem hallottad ? Később mi lesz ? ...
2019. dec. 4. 13:43
 26/35 anonim ***** válasza:
86%

Hiába tápszeres, ordánáré dolog a nikotinos bőröddel, hajaddal fogni.

Na az se igazi anya aki kisbaba kisgyerek mellett képes dohányra gyújtani. És ezt nem úgy értem, hogy a babakocsi felett, hanem úgy, hogy kimegy majd a dohányos testével fogja szegényt...

2019. dec. 4. 23:21
 27/35 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, annyi dohány éri kinn az utcán is a gyereket , sőt!

Minden szartól nem tudod megvédeni a gyereket...

2019. dec. 5. 08:49
 28/35 anonim ***** válasza:
13%
Az ambuláns szülésnél 24 óra elteltével engedik el az anyát a babával. Mivel onnantól biztonságos. Kivizsgálják az anyat és a babát. Ami nem pár percig tart. Szóval ez a 6 óra jó nagy kamu!
2019. dec. 5. 10:38
 29/35 anonim ***** válasza:
62%
#28 Nézzél már beszámolókat angliai szülésekről. 6 óra után haza lehet menni. Katalin hercegné is hazament, csak hogy egy példát említsek. Ne csámcsogj már olyanról amiről gőzöd sincs...
2019. dec. 5. 18:20
 30/35 anonim ***** válasza:
82%

Két gyereket szültem Angliában, semmiféle 24 óra nem volt :D

6 óra volt nagyon max, de még annyi sem, már "zavartak haza", kellett az ágy másnak.

Szültél ambulánsan gyereket 28as vagy nem?

Gondolom nem, akkor mit okoskodsz?

2019. dec. 5. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!