2 hónapos babátokkal hogy zajlik egy nap?
4 éve volt :D. Reggel fürcsi,etetés aztán én tornáztam,ő nézte,utána kaja, zuhanyoztam,ő nézte. Kinetünk 2-3 órát sétálni,aludt. Haza,etetés, játék,megint alvás. Apa este hazajött,együtt játék,etetés,fürcsi,alvás. Kb 9-10 körül mentünk aludni. Soha nem altattam,minek órákig nyüstölni,ha nem álmos. Mindig is sokat aludt napközben,végig az éjszakát. Most is alszik 2-3 órát délután és 9-től reggel 7ig. Nekünk is és neki is tökéletes így. Az alvásba soha nem vagyok hajlandó beleszólni,az ő idegrendszere, ő tudja,mennyire van szüksége.
Ja,januári baba,egy szál bodyban és kisplédben volt a szabadban órékat. Skandináv országban élünk,ez a szokás. Nem a hidegtől lesz bete,sőt. Télen a bébikre nem is adnak zoknit sem,had edződjön.
Ui. Ha nyűglődik még kora du ki szoktam vinni a kertbe és megnézzük a fákat, illetve most már az is program neki, hogy a szobákban sétálunk és mindent megmutatok. Szereti nézni a hűtőmágneseket, a nagy növényt és az ablakokból a kilátást.
De néha persze borul minden. Ha éhes, vagy nem nyugszik meg, bármikor kap enni.
Most lesz 2 hos penteken. Reggel fel 6 kelés, akkor szoptatom, ha kér nekem sajnos potolnom kell. Az elejetől keves vokt a tejem. Utana elnezelődik a jatszoszőnyegen, vagy a pihiszekben. Addig kavézom, reggelizek, ha kell, beinditok egy mosast. Főzni hetvegen szoktam, mert hozzák a kajat. Ha nincs nagyon szeles idő kinn vagyunk delelott 1 orat. Aztan bejovunk, jatszunk beszelek neki. Éneklek.
Nappal keveseket alszik, max egy orat. Most a heten nagytakaritok aprobb reszletekben. Amugy, ha a parom delutanos megyunk a tesoert busszal. Akkor elalszik piciket. Este 7 korul furdes, 8 korul alszik el reggel fel hatig.
Szarul, de elvagyunk.
Olyanok vagyunk mint két zombi az apjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!