Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet ez a babaám fejbőrén?

Mi lehet ez a babaám fejbőrén?

Figyelt kérdés
Hátul, a tarkóján, és tovább felfelé, vörös dúdorok, és fehér korpszerűség. Koszmóra gondolok, de a piros pöttyök?
2010. júl. 19. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Ekcéma nem lehet?

Jó lenne, ha tudnál képet csatolni róla, mert így a leírás alapján bármi lehet.

2010. júl. 19. 10:57
 2/7 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy ekcéma lenne, azt még elfelejtettem írni, hogy vakarja is.
2010. júl. 19. 11:05
 3/7 anonim ***** válasza:
seborea. Vidd el dokihoz, de ne engedd a szteroidos kezelést!!! Valami mást próbáljon. Nekem eléggé elcseszték az életem a szteroidos kezeléssel. Hála égnek a lányomnál még nyoma sincs, remélem így is marad.
2010. júl. 19. 11:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó: miért? mi történt a szteroidos kezeléssel? Babám azt kapja és ha kijön a koszmó a fején akkor azzal vagy olajjal kell bekenegetnem. (vattára rá és fürdi elött 2órát rajta hagyni)s utána le lehet kapargatni.
2010. júl. 19. 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:

koszmóra szteroidos krémet?? te jó ég! egyébént tuti, hogy koszmó? mert arra nem írnak szteroidos krémet!

sajnos az én babám is ekcémás, és csak ha nagyon muszáj, akkor kenem a szeroidossal.

2010. júl. 19. 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Hogy miért? Teljesen felborította a hormon háztartásomat, a babára is majdnem 10évet vártunk, erős a szőrzetem, és a legrosszabb hogy ott is van ahol nem kellene..... Visszavezették a szteroidos kenőcsre,szeszre, amit kiskoromban alkalmaztak anyukámék. Sajnos akkor még nem voltak olyan szerek mint most. Ennyi idősen is bajlódom vele, de már nem használok szteroidos cuccokat, helyette homeopátiát és más egyéb szereket, jó sikerrel. Szóval jól meg kell gondolni mit adunk a babáknak!!!! Remélem nekik soha nem lesz ilyen problémájuk,mint nekem!!
2010. júl. 19. 16:18
 7/7 anonim ***** válasza:
11:47es vagyok. Nem tudom pontosan hogy szteroidos vagy sem. Elocomos keverék. Ezt mondta a dokinénink..
2010. júl. 19. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!