Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normalis, hogy 7 honaposan...

Normalis, hogy 7 honaposan nem megy a hozzataplalas?

Figyelt kérdés
Gasztros haziorvosunk javaslatara 5 hosan kellett elkezdeni amugy tapszeres baba!!!!! Akkor meg nagyon nem tetszett neki, hagytam a fenebe az egeszet. 1 honap mulva ujra probaltam szep lassan, most azert jobb a helyzet, de meg mindig nem az igazi. A sutotokot meg a ceklat esetleg tejpepet immel-ammal megeszi de csak ilyen 20-30 miliket naaagy ritkan 60-70. Nyitja a szajat de hamar megunja vagy nem is tudom. Utana tapszerbol meg joizuen eszik. Eddig az volt benne h meg pici de mar nem annyira es minden vele egykorunak olyan jol megy pikk pakk mi meg szenvedunk vele. Masnal ez hogy volt?

2019. nov. 24. 08:58
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Nekem a kicsi csinálta ezt. Javult, mikor puhára főtt-párolt dolgokat csipegethetett. 8 hónapos volt ekkor de létezik a blw, már 6 hónapos kortól is etetnek így babákat.
2019. nov. 24. 09:06
 2/7 anonim ***** válasza:
43%

Persze hogy normális. 6 és 9 (!) hónapos kor között ajánlják (jobb helyeken) a hozzátáplálás megkezdését, mert jellemzően ekörül érnek meg rá. Tehát az is rendben van ha egy 9 hónapos is még csak falatozgat.

Sőt, a WHO szerint 1 éves korig étkezést se kellene kiváltani. Ez tápszeresekre is ugyanúgy vonatkozik.

2019. nov. 24. 09:19
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Mivel eddig csak tápszert kapott, ne csodálkozz, hogy nem akar enni mást. De ne csak tököt adj neki, hanem valamilyen főzeléket stb. Természetesen sózva, ízesítve.
2019. nov. 24. 09:20
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Tápszeres a fiam. 6 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást. De 10 hónapos volt mire igazából enni kezdett. Viszont akkor villámgyorsan már két étkezést is igényelni kezdett tápszer nélkül. De ez nem azt jelenti hogy nem kapott addig csak tápszert. Minden nap kapott valamit, hogy találkozzon ízekkel, és derüljön ki ha valamire érzékeny vagy esetleg fáj tőle a hasa. Volt hogx csak 3 kanállal evett volt hogy 10-el ennél többet 10 hónapos koráig nem evett. Aztán egyik napról a másikra meg képes volt megenni egy egész üveg bébiételt.
2019. nov. 24. 09:40
 5/7 anonim ***** válasza:
24%

Jajj ne idegeskedj! Tudom hogy most lepontozást fogok kapni de azért leírom.

Mi 4 hónaposan kezdtük a védőnő tanácsára. Egyáltalán nem haladtunk, enis ideges voltam hogy nem tudtam mit rontok el, Ő is sírósabb volt, nem mertünk a boltig elmenni mert jajj mit csinálok ha megéhezik, kiszámíthatatlan volt mikor lesz éhes.

1 éves születésnapja előtt néhány nappal azt mondtam elég, akkor eszel tápszert. Minden étkezésre tápszert adtam közben pedig néhány falat rendes ételt. Mire 1 éves lett TELJESEN elhagyta a tápszert.

2019. nov. 24. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék miért vagyunk rommá pontozva?
2019. nov. 24. 12:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat akkor nem aggodom, turelmes leszek.

En nem pontoztam le senkit megy mindenkinek a zold kez

2019. nov. 24. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!