Kislánykám 6hónapos, sötétkék még a szeme, férjemé és az enyém is barna. Anyukámé kék és a férjem apukájának is kék. Most fog majd elkezdődni a lányom szem színének a változása? Van rá esély, hogy kék marad így, hogy nekünk barna?
Utolsó válaszadó vagyok!
Nagyon szép szeme van a kislányodnak- reméljük ilyen marad! :)
Bocs,nem az én férjemnek, hanem a tiednek😀Csak a telefon okoskodik.
Kisfiamnak is nagyjából ilyen kék a szeme. 14 hónapos. Nekem zöld, apukajának kék. De mégse olyan kék mint az apjának. (Apának sokkal vilagosabb!) Az én szüleimnek zöld szemük van, ugye nekem is..
Férjem szüleinek barna és zöld. Ő is az egyik nagyapjától örökölte a kék színt. Bízom benne én is hogy ilyen marad a fiunk szemszíne :)
6-12 hónapoa körül alakul ki az eredeti szemszín de az is előforsulhat, hogy csak 3 ébes korra fejeződik be. Kisebbikem 21 hónapos még neki sem végleges.
A nagynak kék a szeme mint az enyém a kicsinek barnás zöld - arany lesz mint az apjáé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!