Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Barna szemű babák anyukái!...

Barna szemű babák anyukái! Mikortól kezdett a sötétkék babaszemszín változni barnává?

Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 14:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Olyan 7 honapos kora körül. Előtte olyan zöldes volt egy ideig.
2012. máj. 7. 14:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekünk sötétbarna, szinte fekete szemmel született a lányom, soha nem volt kék szeme. Most is szép sötét gesztenyebarna szeme van, 2 éves.
2012. máj. 7. 14:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Unokahúgomnak 4-5 hónapig volt sötétkékes a szeme, aztán kivilágosodott fokozatosan, és olyan karamellszínű lett. Most 8 hónapos, és olyan barnászöldes neki. De ez szerintem még változni fog.

Barátnőm kislányának nagyon barna a szeme, olyan 8 hó körül már teljesen bebarnult és meg is maradt neki.

Lányom bár kék szemű, neki olyan másfél éves korára lett nagyjából végleges a szemszíne (bár a kék szem még állítólag sokáig változhat árnyalatokban).

2012. máj. 7. 15:10
 4/10 krisztivan ***** válasza:
Fiamnak sosem volt tényleg kék szeme.Most 20 hós és már 3-4 hós kora óta tisztán barna szemű.
2012. máj. 7. 15:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Az én fiam is nagyon sötét szemmel született, aztán lassan szürkés lett..olyan csecsemő színű, és neki elég korán 4 hónapos kora körül bebarnult, addig mindenki leste, mert az enyém barna az apjáé kék, és vártuk, hogy vajon milyen színű lesz.

Én győztem ;-)

2012. máj. 7. 15:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Sosem volt kék a szeme. Sötétszürke, már-már fekete szemmel született és 1 hónaposan már barna volt.
2012. máj. 7. 16:09
 7/10 anonim ***** válasza:

az elsonek 2. napon, a 2.nak elso napon

nekem zold szemem van, apanak barna

2012. máj. 7. 16:10
 8/10 Snapette ***** válasza:
Acélszürke volt a szeme mikor megszületett, és négy hónapos korára már látszott, hogy barna lesz. Folyamatosan sötétült. Akkor még voltak néha furcs árnyalatai, fénytől függően másnak látszott néha, de természetes fényben barna volt. Most egyéves, és gyönyörű sötétbarna szemei vannak.
2012. máj. 7. 16:53
 9/10 anonim ***** válasza:
A hat hetes vizsgálaton már barna volt, kék szemmel született.
2012. máj. 7. 17:49
 10/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

nagyfiam 2éves, gyönyörű világoskék szeme van, neki sokat világosodott a születésihez képest.

most a picim 11hetes, és eleve sötétebb mint a nagynak volt,s mintha néha már barnásnak látnám,ilyen kis barnás részek vannak benne. én kék, apa barna szemű:) kiváncsian várjuk a fejleményeket

2012. máj. 7. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!