Barna szemű babák anyukái! Mikortól kezdett a sötétkék babaszemszín változni barnává?
Unokahúgomnak 4-5 hónapig volt sötétkékes a szeme, aztán kivilágosodott fokozatosan, és olyan karamellszínű lett. Most 8 hónapos, és olyan barnászöldes neki. De ez szerintem még változni fog.
Barátnőm kislányának nagyon barna a szeme, olyan 8 hó körül már teljesen bebarnult és meg is maradt neki.
Lányom bár kék szemű, neki olyan másfél éves korára lett nagyjából végleges a szemszíne (bár a kék szem még állítólag sokáig változhat árnyalatokban).
Az én fiam is nagyon sötét szemmel született, aztán lassan szürkés lett..olyan csecsemő színű, és neki elég korán 4 hónapos kora körül bebarnult, addig mindenki leste, mert az enyém barna az apjáé kék, és vártuk, hogy vajon milyen színű lesz.
Én győztem ;-)
az elsonek 2. napon, a 2.nak elso napon
nekem zold szemem van, apanak barna
köszi a válaszokat!
nagyfiam 2éves, gyönyörű világoskék szeme van, neki sokat világosodott a születésihez képest.
most a picim 11hetes, és eleve sötétebb mint a nagynak volt,s mintha néha már barnásnak látnám,ilyen kis barnás részek vannak benne. én kék, apa barna szemű:) kiváncsian várjuk a fejleményeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!