Kislánykám 6hónapos, sötétkék még a szeme, férjemé és az enyém is barna. Anyukámé kék és a férjem apukájának is kék. Most fog majd elkezdődni a lányom szem színének a változása? Van rá esély, hogy kék marad így, hogy nekünk barna?
Figyelt kérdés
2019. nov. 16. 12:49
1/30 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy ha féléves koráig nem változik, már nagyon nem is fog. Vagy csak nagyon minimálisat, de kékből nem lesz már barna. De javítson ki vki, ha tévedek. Lányom 9 hónapos és még mindig kék szeme van.
2/30 A kérdező kommentje:
Neked és a párodnak milyen?
2019. nov. 16. 12:53
3/30 anonim válasza:
Nem mindegy, milyen kék. A sötét még simán bebarnulhat, a fiamé 8 hónapos kora körül lett barna. Valószínűleg nálatok is ez lesz, a két barnaszemű szülő annyira dominál, hogy kb 15 százalék esély van a kék szemre.
4/30 A kérdező kommentje:
Sötét kék,igen
2019. nov. 16. 13:19
7/30 anonim válasza:
En ismerek olyat,hogy szülõk barna szemüek a kislányuk meg zöld szemü.
9/30 anonim válasza:
Nagyobb esély van arra, hogy bebarnul, de nem 100%. Az én szüleim is így voltak mint te 25 éve, világos kék szemem elkezdett sötétedni, már biztosak voltak benne hogy barna lesz, de aztán végül sötétkék maradt a szemem. Olyasmi volt mint a te lányodnak, aztán egy éves koromra kicsit szürkésebb lett (apai nagypapám szeme szürkés kék volt).
10/30 anonim válasza:
7: igen, lehetséges. 75 % barna, 15 % kék, 10 % zöld, ezzel a nagyszülői háttérrel, amit a kérdező írt.
Fotó alapján én nagyobb esélyt adnék már a kéknek, ez elég világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!