Kislánykám 6hónapos, sötétkék még a szeme, férjemé és az enyém is barna. Anyukámé kék és a férjem apukájának is kék. Most fog majd elkezdődni a lányom szem színének a változása? Van rá esély, hogy kék marad így, hogy nekünk barna?
Pontosan ilyen szeme volt a fiamnak. 7-8 hónaposan bezöldült, azóta is olyan :)
De szurkolok ;)
Szerintem ez már nem lesz barna. Pl a nővérem kisbabájának is "kek" szeme mint a kisbabáknak általában, de az nem ilyen, egyértelműen barna lesz. A keresztlanyom szemén meg már születésekor is látszott hogy egyértelműen kék. Szóval szerintem ez azért nem olyan nagy rejtély. Inkább kekes annak a szeme akie bebarnul, de ez egyértelműen nem kekes, hanem kék. Persze lehet meg belőle szürke vagy épp zöld is, mert a kék szem amúgy is változik picit, de én a barnáért egy kányi vasat nem adnék ha fogadni kéne.
Amúgy az én szemem is kék a szüleimé barna. Az egyik nagypapámé kék az egyik nagymamámé pedig zöld.
Nekem a középső fiamnak másfél éves koráig volt középszürke színű szeme, majd két éves korára bebarnult, olyan gesztenyebarna szeme lett.
A nagyfiam szeme már 8 naposan csokibarna volt- a legkisebbé pedig kék maradt.
Nekem barna szem, szüleimnek is, viszont nagyszülőknél van kék szem.
Férjem zöld szem, anyósom világoszöldeskék szemű, apósom barna.
Szóval totál barna szemre számítottunk a harmadik gyereknél is. De már mindjárt 8éves és még mindig kék a szeme.
Nagyfiú- sötét barna haj, sötétbarna szem
Középső- gesztenye haj gesztenye szem
kicsi tejfölszőke haj (szinte fehér) kék szem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!