A ti párotok mennyire veszi ki a részét a babanevelésbe? Heti hányszor jár el otthonról egyéb programra?
Figyelt kérdés
Heti 2 edzés, plusz 1 kocsmázás a haverokkal. Szinte sosincs olyan nap, amikor itthon lenne csak velünk. 4után ér haza a munkából,eszik,és ha épp sehova nem kell mennie, akkor kitalál valamit, h mennie kelljen, vagy barátokat hív hozzánk. 8körül hazaér, amikor a baba már alszik. Ha megkérem valamire a babával kapcsolatban, felháborodik, h én semmit nem csinálok. (Csak főzök, mosok, takarítok, gyereket nevelek, de ez szerinte nem fárasztó)2019. nov. 10. 10:53
11/17 anonim válasza:
Gyerekkel foglalkozik igaz nem rég kezte el, eddig inkább kötelességnek érezte. Házimunka... Az nagyban függ attól hogy épp milyen kedve van. Magától nem veszi észre de ha valamire megkérem és épp jó kedve van segít ha nincs jó kedve akkor is csak közben dünnyög 🤣
12/17 anonim válasza:
4es.Hiába beszélik meg,hidd el nem sok pasi mondja azt hogy ő úgy fog viselkedni mint a kérdező párja.Sokan nem is tudják előre hogy ez lesz.Mindenkiből mást hoz ki ez a helyzet.
13/17 A kérdező kommentje:
Nem az a gond, hogy nem szeret minket, csak egyszerűen nem tud mit kezdeni a babával. Tisztábarakja, a kakis pelust is kicseréli, megeteti ha mondom neki, és ha itthon van, fürdetni is szokta. De ha azt mondom neki, hogy üljön le, játszon vele, arra nem képes, nem tudja mit lehetne játszani vele. Inkább lerakja, ő meg tvzik. Nekem is szokott segíteni, este mosogat, ha én valamiért nem tudom megcsinálni,meg hétvégén a nagytakarításban is segít. A szemetet minden este ő viszi le. Csak ami zavar, az az, hogy minden héten elmegy a haverokkal, meg jönnek is hozzánk, és mégis lepapucsozták, pedig egyáltalán nem az.
2019. nov. 10. 14:24
14/17 anonim válasza:
Beszélgess vele, mutasd meg hogy mit tud játszani a babával (de ne kioktató módon), játszatok együtt! Ha van benne akarás, rá fog érezni.
Nálunk egy 4 éves és egy 8 hónapos van, férjem már nagyon profi a gyerekezésben, de a kezdet kezdetén se menekült el, havonta, kéthavonta megy céges vacsorára.
16/17 anonim válasza:
Hetente vagy kethetente megy el egy napot este hetvegen a barataival iszogatni. O inkabb velunk van miota csalad lettunk. Masfel eves a lanyunk.
17/17 anonim válasza:
Azzal nem lenne baj, ha elmegy, ha nekem is jár néha némi kikapcsolódás. Amúgy igazat afok, beszélgess vele, finoman mutasd meg, hogy hogyan is lehet játszani vele. Lehet tényleg nem érzi még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!