Ki hová megy a babájával gyereknapozni, milyen programra?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 11:49
1/3 anonim válasza:
Mi ide megyünk:
Arrafelé van programunk és gondoltuk, akkor nem jövünk haza (Bp), hanem eltöltjük ott a 3 napot, hétfőn pedig Ópusztaszert nézzük meg.
2/3 anonim válasza:
3.5 és 2 évesek a gyerekeim (egyedül nevelem őket)
Szerencsére nálunk elég nívós programok szoktak lenni, idén is csak ide megyünk a városi gyereknapra. Ebben a hónapban már úgyis voltunk vadasparkban, meg Alma koncerten, ennyi utazgatás bőven elég volt nekem :)
3/3 anonim válasza:
Én nem viszem a gyerekeket semmi programra, se állatkertbe, ilyesmi, mert ilyenkor mindenhol kismillióan vannak és tudom, hogy nem éreznék jól magukat (3,5 és 1,5 évesek)
Próbálok majd szervezni egy házi-kerti bulit a legjobb barátaikkal, azt sokkal jobban élvezik. Valami extrák azért kitalálok, mégiscsak gyereknap!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!