Miért nem akar aludni a 13 napos babám? Nem “rontom” el ha köztünk alszik?
Figyelt kérdés
Eddig szépen aludt de már rengeteget van fent nappal is és a kiságyában nem nagyon akar aludni. Éjjel is leraktam szopi után és 1 óra múlva fent volt majd kapott enni és köztünk aludt 4 órát. Vagy nagyon el volt fáradva vagy köztünk jobban aludt. Két napja pedig észrevettem, hogy kevesebb ideig eszik (kb 15-20 perc) mert hamar bealszik a cicin de utána felkel, ilyenkor le sem tudom tenni a kiságyba és még kér mert persze éhes maradt. Tudom, hogy napról napra változnak de így nem tudok napirendet kialakítani neki. Nem szeretném azt se ha megszokna köztünk mert akkor elfelejthetem, hogy valaha külön alszik.2019. nov. 6. 07:31
11/12 anonim válasza:
Nem 13 hónapos. 13 NAPOS. Olvassátok el mégegyszer
12/12 A kérdező kommentje:
13 napos nem honapos :) ket napja velunk alszik, es eleg jol. Tegnap 11 fele aludt el bar nagyon nehezen de csak fel5kor kelt fel enni es utana meg aludt fel8ig. Most egy ideig igy lesz. Legalabb o is nyugodtan alszik. Sokat olvastam a temaban, es ennyi idos babat meg nem lehet elkenyeztetni elvileg. Ha szuksege van a kozelsegunkre akkor megkapja, latom, hogy igy jobb neki.
2019. nov. 8. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!